Busuk Manis 2010. - Huda Luna Hussin

Busuk Manis 2010.

MoshiMoshi!

hambek kau muka hudus ku.

Tahun 2010 bukanlah tahun luck aku. Tak macam Ynn Lunia, tak macam Fezal Mohd. Tapi tahun ni aku dapat kenal ramai kawan-kawan blogger yang best-best. Kenal ramai orang means lebih memahami perangai manusia. Ada yang boleh buat kawan sampai mati. Ada yang takat kawan kenalan je. Ada yang boleh lepak sampai pecah perut. Ada yang kena jaga tutur kata. Macam-macam.

Aku jenis positif sampai la orang tu buat pasal dengan aku. Dan hanya MAAFKAN bila dia mintak maaf. Agak tak baik disitu tapi aku cuba berubah. Aku cuba positif. Untuk kawan-kawan yang aku boleh buat kawan sampai mati, aku sangat-sangat berterima kasih dekat korang. Untung ada kawan macam korang!

Tahun ni jugak impian aku untuk dapat pointer 3.70 kecundang. Maybe sebab aku malas. Aku memang malas membaca nota-nota. Aku tak suka subject membaca. Baca nota macam ubat tidor je untuk aku. Bukan masuk pun. Ulang la 30kali belum tentu aku ingat. Heh!

Tahun 2010 ni aku tak ada azam. Tak ada wishlist sangat yang nak dikejar. So aku tak rasa ralat.

Tahun 2011 ni. Aku ada wishlist. Ada azam. Umur pun lagi 29hari nak 23tahun. OMG! Dah tua dah aku ye. Haha. Dah la tu je la aku update dulu. Kang update pasal cinta-cintun kena hentam macam si Aimie Harmelia kena. Biaq pi la aih dia nak cerita pasal boyfriend dia Khairul Fahmi Che Mat tu. Dia rasa tak selamat. Tak payah la nak hate-hate dia. Dari korang hate dia baik korang kaji diri tu dulu dah sempurna ke? Kah Kah Kah. Korang duk kutuk dia sana sini free-free dia dapat pahala free dari korang. Ye dak?

So. Maafkan aku kalau ada salah silap dalam tahun 2010 ni dekat korang. Peace! Aku nak buat Giveaway Contest sempena birthday aku nanti. Get ready okeh!


HAPPY NEW YEAR 2011! Semoga impian semua orang tahun depan jadi kenyataan. Amin!

NotaKakiHudaSiLuna :
gath hari tu best! nanti aku update. nak biaq pekasam dulu. Malam ni aku update lain entry lain. Banyak benda nak buat. Ahad balik Kuantan dah.

38 comments

  1. sepanjang aku hidup kan, x penah ada azam
    hahahahaha >.<

    ReplyDelete
  2. misi nyna tiap tahun sama je.
    ahaha
    mcm tak berjalan je misi haku.huhu
    tak dpt nak lpk ipoh sme.
    nnti ade mse kita jumpe ok.wajib!:p

    ReplyDelete
  3. tak pernah ada azam sebelum ni...hihi..

    2011 ni baru nak ada azam baru..


    selamat tahun baru huda..semoga happy selalu..



    ps: hari tu weeda gi interview kat UMP..tapi time tu student cuti..

    ReplyDelete
  4. la, pe masalah orang nak hate2 dia plak? dengki sungguh. biarlah mereka bahagia kan. wehh, happy new year jugak. syok dapat kenal blogger macam kau. :)

    ReplyDelete
  5. hopefully 2011 will be better than 2010 :)

    ReplyDelete
  6. yoooowwww!

    Happy New Year Huda.

    takpe yg tak dapat 2010 tu bleh carry forward ke 2011!

    ReplyDelete
  7. hepi new year syg...

    btol2,sokong huda...
    HIDOP HUDA HIDOP HUDA!!!!
    ehhh ter over eksaited plak aku ni...

    btw nice 2 know u syg...

    ReplyDelete
  8. yayy! 2010 jugak dpt kenal huda. senior senior haha ;p b4 ni silent reader je mampu. hehe
    okay excited tang giveaway tu heee

    ReplyDelete
  9. HAPPY NEW YEAR!
    Indahkan blog icon dengan Favicon
    http://akuinisimple.blogspot.com/2010/12/tweak-blog-anda-dengan-favicon.html

    ReplyDelete
  10. huda comel <3 HAHA

    insyaallah, impian i nak kurus and kawin HAHA

    ReplyDelete
  11. selamat menyambut tahun baru 2011 ! :)

    ReplyDelete
  12. huda kena tag!! xP

    http://arewind.blogspot.com/2010/12/tag.html

    ReplyDelete
  13. tahun depan moga lebih bahagia.. cepat2 capai misi 7 tahun.. :)

    ReplyDelete
  14. happy new year syg and happy becoming birthday. hehehe tahun ni knangan manis sebab dapat kawan yang sweet cam awak. silalah nangis sebab terharu. ahahahaha

    ReplyDelete
  15. happy new year
    hope all your dreams and wishes come true !

    ReplyDelete
  16. 23 muda lagi weh!


    happy new year my friend. jangan nak sambut beria sangat, kang buang baby lak 9 bulan akan datang. hahaha.

    ReplyDelete
  17. hoii CIK PUAN HUDA LUN NEW YEAR ! MAY ALL YOUR WISH COME TRUE ! ngee ;D

    ReplyDelete
  18. Haha,sian oh kat awek KF tu.Tak memasal dia kena

    Btw,kak huda,selamat tahun baru

    ReplyDelete
  19. happy new year. yeah contest, cptnya birthdy huda, omg nk 23 dah. happy alwys k :)

    ReplyDelete
  20. nak bgi hadiah ape??hahah..belum buat dah tnye kan

    HAPPY NEW YEAR BEBEH

    ReplyDelete
  21. salam..

    singgah malam sambil follow ur blog..

    selamat tahun baru buat pemilik blog..

    **1202

    ReplyDelete
  22. happy new year sayam ^-^
    lohh, terbalik pulakk .
    tahun lepas lassie ade azam ade wishlist tapi tahun ni takde .
    ehmmm . tak terpikir lagi kowt .
    postponed yng tahun lepas boley dak ?

    ReplyDelete
  23. jemput jemput la menerjah blog ijat
    http://ijatasni.blogspot.com

    ^_________________^

    ReplyDelete
  24. percaya tak, kalau kita maafkan orang, senang kita jumpa tru jodoh kita :)

    ReplyDelete