Hai! Nama saya Joni the Hedgehog. - Huda Luna Hussin

Hai! Nama saya Joni the Hedgehog.

MoshiMoshi!

Ni Joni. Umur dia dah dua tahun lebih. Tak sangka cepat gila dia membesar. Dulu kecik je. Sekarang dah gemok. Dulu dia ada bini. Nama Jeni. Sekarang dia duda. Kesian dia. Tak apa Joni, nanti cari bini baru ok? Ingat tu. Bunga bukan sekuntum.

comot dan gemok.

Sekarang dah kurus sikit. Masuk the biggest loser by Huda Luna. Baru la boleh mengorat bini baru nanti. Ni video hobi pelik Joni. Suka orang garu gigi depan dia. Dan tangan dia akan pegang jari kuat-kuat.



sorry ter-rajin edit video terletak lagu sailormoon. =.="




Ni masa dia kecik. Jauh beza dulu dengan sekarang. Joni dah big boy dah sekarang.

NotaKakiHudaSiLuna :
sakit kepala

27 comments

  1. hahaha momel.

    ni pengaruh sailormoon la ni bubuh lagu mcm tu. zzz

    ReplyDelete
  2. joni ske org main gigi die? erk??
    haha comel la haiwan ni. hehe

    ReplyDelete
  3. woah comel. dia mkn ape? ttba tingin nak tawu

    ReplyDelete
  4. kiut joni anda!....tp mula2 pun pelik apekah binatang itu???

    ReplyDelete
  5. Comel nak mati. Wahh ko betul betul edit yaaa.. Semangat betul budak ni.. Bila nak bagi aku jaga joni kejap??

    ReplyDelete
  6. comel giler. pandai dia main sorok2 dlm kotak spender. hehe..

    ReplyDelete
  7. huda, nak tnye..ape name font yg ko guna tulis dalam tulisan yang bawah post ni, yg ade burung merpati sejoli ni..-_-", panjang sgt aku tulis..

    ReplyDelete
  8. @Vanilla Popsicle

    haah dia gigit kotak spender sigg.
    notty macam sigg

    ReplyDelete
  9. @siggplus

    hehe. erkk @__@
    sorry terlalu sailormoon huhu

    ReplyDelete
  10. @Ninie

    tu la. pelik betoi punya perangai suka orang main gigi dia. dari marah2 boleh diam.
    comel kan? huhu

    ReplyDelete
  11. @nana cHan

    dia makan makanan kucen royal canin fit 32 dgn mealworm huhu
    roti pun dia makan kadang2
    karot pun

    ReplyDelete
  12. @Imzainieyzulkipli

    hehe joni ckp terima kasih =P
    dia macam tikus campur landak
    tp dia hedgehog

    ReplyDelete
  13. @Ainee Cumi

    erk! comel pun nak mati ke?
    @____@
    tu la pasal terlebey rajin edit
    hahahah
    nak jaga ke?
    ok nanti aku bagi ko jaga ok

    ReplyDelete
  14. @❤NazirahMoktar❤

    hehe =P comel n mok2 huhu
    aku dh reply kt FB dh font ape huhu

    ReplyDelete