Menduakan cinta lama dengan scandal baru. - Huda Luna Hussin

Menduakan cinta lama dengan scandal baru.

MoshiMoshi.

Jantan termacho, Joni.
(jenis albino)

Hai! Joni dah ada kawan baru tauu. Dia dah menduakan cinta lama dia, Jeni. Biasa la. nafsu buas. Mana boleh single lama-lama. Setahun lebih men-single kot Joni ni. First time jumpa cinta baru dah nak terkam. Bawak bersabar Joni. Juli muda lagi la. Nanti dia dah besaq sikit Joni terkam la dia puas-puas tau. Bagi baby banyak-banyak sikit.

Jeni cinta lama.
(jenis salt and pepper)

Juli si cinta baru.
(jenis cinnamon)

Dah 17hari Juli kitorang bela. Nama asal dia June. Tapi macam tak matching dengan Joni. June Joni macam pelikkkkk je. So tukar jadi Juli dan Joni. Bila Juli dah besar sikit baru bagi diorang mengawan. Sekarang ni tak bolehhhh!


NotaKakiHudaSiLuna :
aku sedang sebok nak setelah hal praktikal. T____T

21 comments

  1. SUMPAH COMELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL WEH RINDU KAT JONI. WEH TAPI ASAL JULI MACAM LAGI COMEL NI!

    GERAM!

    ReplyDelete
  2. woi apahal hidong joni cam lagi mancong woi HAHA

    ReplyDelete
  3. wah best la joni dpt juli yg comelllll...=)

    ReplyDelete
  4. wwwwwwwwaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!! cooooommmmmmmeeeeeeeeeeeeellllllll!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  5. alololo....comel dan sweeet!!!...haha..;p

    ReplyDelete
  6. amboi..joni dah dapat bini baru..hepi la tu..

    ReplyDelete
  7. wuahhh... dorang ade anak nanti nak seko... kikiki... nak try bela...

    aiman geli dengan menatang berbulu mcm kucing, walaupun dalam hati dia meronta2 nak pegang... kite tengok dier geli ke tidak dengan menatang berduri nih... haha... kejam plak main testing menatang kat anak sedara sendiri :)

    ReplyDelete
  8. knape bukan alia yg tolong jagekan juli , jeni and jeni ? hamster alia yg lain dh dh dh ____ T.T isk isk . xsnggup nk ckp . T_T tsk tsk

    ReplyDelete
  9. juli lg comel dr joni. joni, sila jeles skrg. haha ^^

    ReplyDelete
  10. juli lebih kiut dari yang lain. huhu..

    seronok lah si joni, ada cinta baru..

    ReplyDelete
  11. Ahahahah! Ingat lagi Joni first day jumpa Juli terus nak terkam. Gatai beno! Ahahahah

    Btw babe, clicklah like at one of the contest I've join at my new entry..Dream Wedding I khas untuk contest CST & Lydna Rahim..Our lucky number is 137 & 138 Supoort tau..TQ darling..=))

    ReplyDelete
  12. nak tanya mcm soalan Alan boleh x? huhu. mcm mane pegang? xtajam ker? huhu

    ReplyDelete
  13. yesss.. setelah setahun menduda!! tapi kena puasa dulu la pulak.

    ReplyDelete
  14. ALAMAKKKK GELII NOKKSSSSS

    oklah, maybeeeee ada sedikit kecumilan di situ...tapi aku mmg geli gila dgn binatang binatang berekor ni..(eh ada ke binatang tak der ekor??)

    ReplyDelete
  15. hehe..
    suka kucing?
    aku suka kucing

    p/s : ur new reader :D

    ReplyDelete
  16. joni xsunyi lg..
    juli cooooommmeeelll lar..

    ReplyDelete