Game Over! - Huda Luna Hussin

Game Over!

MoshiMoshi!


Aku rasa ramai dah tau pasal ni. Diam-diam je la. Tak payah keruhkan keadaan. Orang dah kahwin pun boleh cerai ni baru je couple. Stop stalking life dia. Kang asyik-asyik dia perasan ingat aku pasang spy kejadah. Tak ada kerja kot aku nak spy. Dari spy baik aku siapkan assignment aku dengan final year project yang tak siap-siap ni. Yang nak grad nya aku, bukan dia.

Then tak payah la nak mengumpat sana sini. Bukan aku tak tau. Ramai reporter. Please. Aku cakap direct ni. Siapa duk add add perempuan tu sebab nak stalk, baik tak payah la buat macam tu. Paham? Untuk apa nak add add? Biar je la diorang kan.

Oh btw sepatutnya hari ni 6 tahun. Okbai. *delete memory*

69 comments

  1. u rock girl..selamba je ek even lme gle da korg couple..serius salute ngan smangat u..keep it up..u comel..msti sgt rmai lg yg tggu u kan..hihihi..gud luck for ur final sem..

    ReplyDelete
  2. ko kenapa ni huda? dah betulbetul ke ni? sabar k!

    ReplyDelete
  3. takpe akak.

    kita muda lg.biarkan dia gumbira,kita pasti gumbira

    good luck

    ReplyDelete
  4. huda..huda. mcm mane kamu bgitu kuat. menangis yt bace taw. kamu da 6 tahun. yatie yg baru 3 tahun ni, putus, da meroyan mcm org gila. huaaaaa sob2.. =(

    ReplyDelete
  5. aii juge terputus mase dah kapel 6 taun. tapi chearsssssssss saye oke =)


    kite kuat kan :)

    ReplyDelete
  6. korang memang sweet bila bersama,tp bila da tahu jadi camni..saya pun ikut sedih.hihi

    tp itulaa..jodoh kan ditangan Allah.Takde masalah la kan..hehe.

    :)

    ReplyDelete
  7. aiyakkk. dah 6 tahun dah. syangnyaa. xpe. lau ade jodoh, xkemana. let it be.


    sygg kak hudaa! nnti kita dating g pasar malam nak x? ehhe

    ReplyDelete
  8. huda sabar ye. aku tahu ko tu lagi kuat dari aku. apapun, ko deserve yang lagi baik dan lebih menghargai kau.

    ReplyDelete
  9. move on babe!
    bila kita single, kita boleh buat ape kite suke.
    takde sape judge ape yang kita buat. kita boleh pakai ape yang kita nak.
    kita boleh keluar bila2 kita suka.
    dan kita akan dapat lebih baik dari sebelumnya.
    gudluck! :)

    ReplyDelete
  10. btw, mmg macam tak percaya tapi aku percaya gak la.

    berpisah tu mmg sakit, tapi hidup kena terus.

    gudluck tuk ur final sem!

    ReplyDelete
  11. kau kate nak main dota kan?aku leh ajar.hahaha

    ReplyDelete
  12. oh dear akak ni..kuatnya kamuuu..
    let bygone be bygone and move on..

    fyi, u r one of my inspiration in a far away relationship style before...mmmmmm

    ReplyDelete
  13. that's my girl :) we must have the pride as women. cheer up!

    ReplyDelete
  14. aiseh??!!!! relax beb. i doakan u dapat lebih baik dari sigg ya? amiinn cepat! ehehe.

    ReplyDelete
  15. u deserve someone better sayang ;)
    biar sakit sekarang, jangan sakit 10 tahun nanti

    ReplyDelete
  16. kau kena kuat sbb assignmnt2 kau nanti kau kena bg kat aku ngeeeee

    ReplyDelete
  17. huda, sabar k...kuatkan semangat! u deserve someone better! :)

    ReplyDelete
  18. agak kurang paam~

    tapi walau pe pon, berdoa laaa, ALLAH itu ada, mohon kekuatan pada dye kan. kte ni pon, kadang3 lemah jugak. haih~

    ReplyDelete
  19. kite same je syg :)
    no matter wat happened, i'll alwez love u <3
    go girl go!

    ReplyDelete
  20. kak , tak perlu fikirkan dah . kumbang bukan seekor . walaupun muka dia mcm farid kamil , tapi ahh , lupakan dia kak ~!

    ReplyDelete
  21. huda, kuat kan, even dia pahit. ade hikmah sume ni.. :)

    ReplyDelete
  22. nasib kite same kak huda :( dia tinggalkan sy.dengan alasan dia tak cintakan saya :( selepas 2 tahun baru nak cakap macam tu.rasa macam hidup ni dah tak de harapan lagi ..btw sis relaks je ye..kalau la boleh jadi macam sis

    ReplyDelete
  23. kakak.. what's wrong?
    pape pun, be strong okay

    ReplyDelete
  24. baca entry dia, aku tak paham. baca entry ko, baru aku paham.agak tekejut la.

    dok berdebar2 tunggu misi 7 tahun ko, tapi sekarang takde lagi..huhu

    ReplyDelete
  25. thats the spirit! sya tau rasa sakit tu, tp bila difikirkn balik, ada hikmah di sebalik perpisahan tu. Allah SWT ingin temukn kta dgn org yg lbh baik dr yg sblmnya. Amin.

    ReplyDelete
  26. There's always a reason behind what's happening.
    Bertabah laa yep!♥

    ReplyDelete
  27. huda!
    haishh sama lak kita.
    tp aku OK je. hihihik :)
    chill taw babe.

    ReplyDelete
  28. huhuhu .. kuatnya semangat huda ni .. kalau jadi kt tpt i seyes xtaw nak wtpe ar .. u go girl .. what goes around comes around :))

    ReplyDelete
  29. aku xtau sangat pasal cerita ni. cuma tahu endingnyer je.terkejut tapi tak apalah. biar putus time couple jangan time dah kawen bercerai berai lagi susah. kuatkan semangat. family kan ada ;)

    ReplyDelete
  30. owhhh... okeyyy... aku takde follow sape2... cume just curious je apsal da main mention2 nama lain...

    now i know... takpe2... idup mesti terus...

    marilah kita bersama2 sturggle untuk fyp. huhuhh... itu kalo tak siap lagi sedih dari kapel lama2 tapi putus.

    serius.

    :D senyum yek... senyum... :D

    ReplyDelete
  31. eh tak perasan aku typo struggle... hahaha...

    ReplyDelete
  32. huda....
    hurmmmm u're heart sangat2 kuat.
    alwiz by ur side k :)

    ReplyDelete
  33. huhu~nh bf yg kak huda cite tym kite mtrc kn?
    lama tuh....
    xpela.
    myb die bukan jdoh akak.
    pape pon, style r kak huda relax je even da lme kn kapel.
    hepi2 k pasnh.
    cri lg best k laki2 kt luar nun.

    ReplyDelete
  34. takpe la..kumbang bukan sekor kan? hihihi tapi kalau berbaik semula ngan kumbang tu pun takpe.. JODOH nama nya :)

    ReplyDelete
  35. takpe la..kumbang bukan sekor kan? hihihi tapi kalau berbaik semula ngan kumbang tu pun takpe.. JODOH nama nya :)

    ReplyDelete
  36. sapa weih sapa?
    tudia punya kepochi.
    kahkahkah.
    :D
    aku pun dah over jugak neh.
    tsk.

    ReplyDelete
  37. hudaa kuatkan semangat!
    u can do it rite !
    chill babe :)

    ReplyDelete
  38. salam..

    sayang nyer dah 6 tahun...
    aper2 pon tabah yer hadapi dugaan ni..insyaalah akan ketemu yg lebih baik..

    ReplyDelete
  39. just dont blame her. blame me. she wasnt in the picture pun for my decision breaking up with you.

    i should've confess long ago.

    ReplyDelete
  40. Yeah! Dats the spirit girl..

    Aku harap aku takde ahh terputus friendship dengan dia atau kau ok? Aku kawan dua dua. Boleh kan?

    ReplyDelete
  41. Yeahh chill Huda Luna =))
    kita macam serupa dalam hal ni,. takpe study hard!

    take care!

    Untuk dia,..Maybe u tak ♥ i

    ReplyDelete
  42. TINGKATKAN TRAFFIC BLOG ANDA DI KOMUNITI FACEBLOG. SERTAI SEKARANG. [ http://the-faceblog.blogspot.com/ ]

    ReplyDelete
  43. sebenarnya nak tanya apa masalahnya.

    tapi kau mesti tak nak cerita kan kan kan kan

    T^T

    ReplyDelete
  44. oH MY ... anyway be strong
    come read for relaxation here
    http://noteofmunnyra.blogspot.com/2011/02/eight-tips-to-help-you-deal-with-mixed.html


    and this song for u babe!
    http://www.youtube.com/watch?v=9HbrqVmTejw

    ReplyDelete
  45. hello. :) i found u from REMAJA feb 2011.

    ReplyDelete
  46. kak Huda be strong! yeahhh

    ps. lama dah tak jejak sini senanye. kui3 makin femes hakak sorang ni~

    ReplyDelete
  47. bersabarlah... mungkin ada yang lain nanti...

    p/s: OE baru datang sini... salam perkenalan...

    ReplyDelete
  48. saba ye huda. bwt rilek je. penah skali die buat gitu kan? so huda bole pk mane baek n buruk :)

    u goo girl! mhwaxx

    ReplyDelete
  49. Patutlah tetiba nk baca belog si siggplus. Tup-tup tgok aweks mcm lain. dulu tak silap kecik je org nye.. dan.. hookeeeyyyy.. hampir 6 thn? lamanya.. buang masa mcm tu je? sayangnya....

    ReplyDelete