Remaja magazine - Huda Luna Hussin

Remaja magazine

MoshiMoshi!

Hilang satu tak merugikan aku apa-apa. Tapi lagi buat aku happy aku bahagia dan gembira sebab pintu rezeki aku macam mencurah-curah. Betul tak tipu! Aku pegang prinsip biar orang buat kita tapi kita jangan buat orang. Sebab Tuhan tu Maha Adil. Jangan pulak bila dah kehilangan sesuatu baru nak hargai apa yang dah hilang tu. Ingat tu.

Hmmm.

By the way aku nak ucapkan banyak-banyak terima kasih dekat Kak Jue. Dah lama dah sebenarnya aku di interview untuk masuk kolum Blogspot dalam majalah Remaja ni. Terima kasih Kak Jue. Huda happy sangat dengan hadiah paling bermakna ni. Hadiah umur 23tahun yang paling best setakat ni.

Terkejut kot bila tetiba je ada sorang ni komen dekat entry Hana ni cakap jumpa blog aku dari Remaja. Nama dia Farhana Jafri. Aku macam OMG OMG kenapa keluar sekarang. Kenapa sekarang. Macam tu la. Tapi tak percaya lagi. Then Hanna Maruku post pulak dekat wall cakap blog aku masuk Remaja. Aku terus jadi mana Remaja mana mana mana nak baca!

Then dua hari lepas Daus Pozi dan Admiral Hafiz ada buat entry pasal ni baru la aku percaya lepas baca artikel tu. Tapi yang tak best nya ada perkataaan TEMAN LELAKINYA. Tu la aku cakap kenapa sekarang. Kenapa. Sebab sekarang dia bukan lagi TEMAN LELAKI aku dah. Dia dah ada orang lain dan dia bahagia dengan yang baru tu. Aku doakan je la kebahgiaan diorang. Tanak kacau pun. Jaga hubungan korang tu baik-baik.

Ok cerita sedih boleh dilupakan ye kawan-kawan. Sebabnya aku sangat happy sekarang ni. Banyak benda best, happy, seronok, berlaku serentak. Sampai aku rasa eh aku dah break up eh? Dah lupa la pulak. Tak ingat langsung. Menangis tu sehari dua je. Sebab terkejut kan. Hari ketiga dah cure 100%. Tak menangis. Tak sedih. Tak ralat.

Blog Hijau Daus Pozi yang bestttt tuuu!

Blog Huda Luna yang pink tuuuuuu!
Ade blog Ezhan Artwork perasan tak?
blog dia lagi femes.

Lagi satu benda best nak tau ape? Nama aku disebut-sebut masa Frinjan hari tu. Err err. Kalau tak kerana AbuUbaidah66 cakap dan retweet status Bobby Nuurri aku tak tahu pun pasal ni. Apa tah diorang bercakap pasal aku dekat sana cuak jugak ni. Aigooo! Malu. Sebab kalau orang kenal nama ni mesti ada musuh. Mesti ada yang tak suka. Aku tak suka macam ni. Rindu pulak zaman orang tak kenal siapa tu Huda Luna.


Ape-ape pun congrats untuk kite tiga orang; Daus Pozi, Admiral Hafiz dan aku. Jangan lupa singgah blog diorang untuk baca cerita versi diorang pulak okay! Ingat. Aku tetap Huda Luna yang sama, Still macam dulu. Tolong jangan panggil aku artis. Kalau tak aku merajuk.


NotaKakiHudaSiLuna :
please jangan kaitan aku dengan dia lagi. jangan mention nama kitorang sekali. please.

44 comments

  1. welcome to the club where everyone will said u artis artis artis. LOL!anoying sgt!babe u owe me a story

    ReplyDelete
  2. hye artis! awwww.

    remaja 15 feb punya eh? cool !
    hehehe..

    btw perinsip tu memang bagus , sokong sgt sgt!

    ReplyDelete
  3. Wahhh..Tahniah sebab dah masuk Remaja..

    Thumbs up for you..;)

    ReplyDelete
  4. huda huda..

    aku dah tengok majalah remaja tu.. aku dah tengok hang dalam majalah remaja itu..




    tapi tapi tapi..

    aku tak beli pon, hehe =,=

    ReplyDelete
  5. tahniah! esok nak cari Remaja kat opis. Huda, taknak try gadis dara.com ke? sesuai. :)

    ReplyDelete
  6. Yeapp dah baca dah belog huda dlm
    remaja. wow woot woot congrats!

    p/s: turut simpati bout ur relationship. chill babe !

    p/s: btw, bls msg fb dari kite. pleeassseeee ! :)

    ReplyDelete
  7. hai artis...

    haha... hah! hah! majuk laa ngan aku... hahaha...

    takde laa... gurau2 jekkk... :D

    ReplyDelete
  8. huda, maknanya aku kene bali lah remaja esok ek?? dah la aku bwk pusing gambo ko keliling bank bg idea kat kakak2 bank tuk dorang nye dinner theme arabian nite!

    ReplyDelete
  9. alia gembire sgt for akk huda smpai kuar air mata plain , takde darah . kah kah kah XD

    ReplyDelete
  10. dah kene review baru nak excited update. kemain beliau ea.

    ReplyDelete
  11. fuyoo sis huda comei femes la skrg. nk tumpang popular ley? HUHU.

    ReplyDelete
  12. huda cam mane leh masuk remaja??nak kena isi resume ke?hahah..aku nak jugak kan..

    ReplyDelete
  13. wah..tahniah! masuk Remaja tu =) bukan senang.

    ReplyDelete
  14. congrats! err..psl bf ak xnk komen..apa2 pun ak hrp ko bhgia ekk huda..senyum2 salu :D

    ReplyDelete
  15. tahniah beb. =)

    psl bf tu... seb baik break up tak dpt status janda.. lagi naya beb.

    ReplyDelete
  16. yuhuuu.. congrats jugak ye kak... Lepas masuk remaja, ramai pulak 'nganjing' call daus 'retis'.. hahahaha...

    ReplyDelete
  17. yey kawan tetayang kita masuk remaja.
    suka suka :)

    ReplyDelete
  18. loh, pergi frinjan gak ek hari tu?? kalau tau boleh jumpa! heeeeeeeeee..
    wahhh, dah masuk REMAJA! =)

    ReplyDelete
  19. la knp break up? cian akak... btw, congrats! fofular dh akak ni

    ReplyDelete
  20. gile glemer tuh kak huda!hahahah
    tahniah!tahniah!tahniah!

    ReplyDelete
  21. laaa, baru aku terperasan blog aku ada terselit skit. hahah!. pape pon congrats to u. U deserve it. hee~

    ReplyDelete
  22. tahniah2

    makin femes la tuan blog ni skrg eh

    Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

    ReplyDelete
  23. TINGKATKAN TRAFFIC BLOG ANDA DI KOMUNITI FACEBLOG. SERTAI SEKARANG. [ http://the-faceblog.blogspot.com/ ]

    ReplyDelete
  24. cis! tp blog ayat mcm aku sah2 la xleh masuk remaja

    ReplyDelete
  25. hudA2.. nape belog huda nie comel erk.. gewam nengok.. .

    ReplyDelete