#DearFutureHusband, Geng Ayam dan MidValley Story sebab dapat jumpa orang famous! - Huda Luna Hussin

#DearFutureHusband, Geng Ayam dan MidValley Story sebab dapat jumpa orang famous!

MoshiMoshi!

Tuhan aku bersyukur pada-Mu kerana temukan aku dengan #DearFutureHusband aku. Sekarang baru aku tahu kenapa dua kali Dia letakkan aku pada tempat yang sama. Dulu aku tolak. Kali kedua aku terima. Mungkin semuanya sebab untuk temukan aku dengan #DearFutureHusband aku yang sememangnya berada dekat sini selama ini. Aku sangat berterima kasih pada-Mu. Sekarang baru aku nampak semua kebetulan itu. Tuhan tunjuk dekat aku satu-satu bukti untuk aku.


Malas nak tunjuk muka dia lagi.
Yang pasti dia Chinese Look.


You know my name, not my story. So don't judge me.


Hari hari aku dengar macam-macam orang mengata. Sana sini orang bagi information. Aku keep smiling sebab rasa sangat funny sangat-sangat sebab apa tau? Sebab dia : "eh sekarang KAU ke AKU yang HUDA LUNA. Eh macam kau lak diri aku yang tahu semua cerita aku."

Persetankan semua. Aku happy. Bukan pura-pura happy ke apa. Tapi memang betul-betul happy. Meluat pun ada tengok orang yang suka sakit hati bila tengok orang lain happy ni. Sakit dekat celah mana tah. Macam sakit je tengok orang happy.

I Love You Too!

Dua Puluh Enam haribulan Februari Dua Ribu Sebelas; hari yang paling bermakna dalam hidup aku sebab aku dapat surprise yang tak tersangka-sangka dari my #DearFutureHusband. Sumpah aku terkejut sangat-sangat. Terima kasih banyak-banyak sayang! Sangat-sangat hargai sampai sayang nak makan.

Geng Ayam Family Potret.
(ade yang tak ada dalam picture ni)

Dua Puluh Enam haribulan Februari Dua Ribu Sebelas; dapat jumpa Geng Ayam (click link ni untuk baca story perjumpaan geng ayam); Amar Amirah, Myza Ali, Azrie Azhar, Liyana Lunia, Nurain Hassan, Lassie Gewdik dan Ika Honey Bunny. Sorry sekejap sangat kita spend time together. Next time kita kena jumpa lagi ok!

Gambar Akmall tak ada sebab dia yang ambil gambar.

Dua Puluh Enam haribulan Februari Dua Ribu Sebelas; dapat jumpa Eykameow dan Akmall Arief. Nanti kita lepak lagi oke! Thanx untuk Akmall sebab tolong pegangkan beg pink I tu. Hehe. Eyka comel sangat.


Dua Puluh Enam haribulan Februari Dua Ribu Sebelas; secara kebetulan terjumpa Sue Anna Joe dekat MidValley. Katanya baru lepas jumpa Hana Tajima dan lain-lain dekat The Gardens. Teruja dapat jumpa dia. Kecik molek aje orang nya. Peramah pulak tu.


Dua Puluh Enam haribulan Februari Dua Ribu Sebelas; secara kebetulan jugak terserempak dengan Cik Senah punya la duk pandang-pandang jeling-jeling tak berkelip rupa nya betul la Cik Senah. Dia dengan Nonet Monet masa tu. Tak sangka aku Cik Senah comel orang nya. Suka tengok spek dia tu. Geeky sungguh!

Dua Puluh Enam haribulan Februari Dua Ribu Sebelas; dan paling-paling best sampai bila-bila dapat spend time banyak-banyak dengan kesayangan aku, Ika honey bunny. I Miss You sayang!



comelkan doodle yang Amar Amirah Kakak Ayam saya lukis kan?


NotaKakiHudaSiLuna :
doakan aku untuk terus happy. Fezal Mohd please happy macam aku. Dengar cakap aku ni.

45 comments

  1. aku happy bila ko happy..

    tak paham ngan orang yg suka judge orang. macam tau sangat hidup org lain. hidup sendiri dah perfect sangat agaknya.

    aku pernah rasa apa yang ko rasa.. hukhuk.

    ReplyDelete
  2. congrats dear....the happiness is all yours :)

    ReplyDelete
  3. @Alexandriana Alia

    tenkiu sarah! =)

    tu la tak paham kan dgn orang mcm tu =((

    ko pun pernah rasa? geram kan
    takut hilang sabar je nanti

    ReplyDelete
  4. @Khaizarien

    hehe tenkiu kak atie =)
    doa kan semua yg terbaik!
    huda doakan begitu jgk utk kakak!

    ReplyDelete
  5. fuiyyooo fuiyyooo...

    aku kecewa sebab Dua Puluh Enam haribulan Februari Dua Ribu Sebelas aku tak pegi midvalley...

    kalo tak mesti masuk list jugak... wuahahahaha... :D

    ReplyDelete
  6. Huda LUna power...

    Ek.. ada citer baru ni eh.. good 2 know :)

    ReplyDelete
  7. Sweeettttt~~~~~ luv u sygggggg!!!!! ^_____^ hehehe.. (via iphone)

    ReplyDelete
  8. waaa. kak huda luna sudah hepi.

    p/s: bila nak dtg melaka kak? meh la dtg meh la dtg. hehe.

    ReplyDelete
  9. happy for u huda :) semoga hidup terus kekal ceria dan bahagia! eykameow tu comel gila la, ween suka betul tgk muka dia walaupun xpena jumpa. haha *bunyi dah mcm les. pfttt*

    ReplyDelete
  10. eh dah biru la
    hhehehe.

    aku pun skrg tgh alami mcm ko alami gak la lebih kurang.
    mcm2 org ngata belakang T.T

    ReplyDelete
  11. pewitttttttttttttttttt!

    smoga epy2 slalu gn pakcik arepin!

    ReplyDelete
  12. cpt kawen yunk. :)
    comel katun tuh..serupa..hee :)

    ReplyDelete
  13. happy to hear that dear.

    can see you enjoyed yourself, siap twit2 knisa kate nak ngedate yee..

    tu nape muka #yourdearfuturehusband diblurkan tu??
    hehehe..

    ReplyDelete
  14. yes ! gambar Akmall Arief takde. Yahoooo! saya lah yg bersusah payah pegang beg dan amek gambar.











    hiks. guraw jep.

    ReplyDelete
  15. gua kenal la jejaka itu!!!

    gua kan? kah kah kah~

    ReplyDelete
  16. HUAAAAA RINDUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!! :(

    ReplyDelete
  17. waaaaa..kalo turun kl roger laaaa..


    Dua Puluh Enam haribulan Februari Dua Ribu Sebelas..besday abah saya~~

    ReplyDelete
  18. sorry ganggu huda..........
    nextym bagitahu ey kalau ada hal or nk jumpa sesaper....ingat dptla join huda jmpe owner cap ayam mse tu..tapi
    = \

    so pasni xnk ganggu..sorry lg sekali
    ppepun huda wanita kuat & u so pretty syg :') nice 2 know u

    ReplyDelete
  19. haha..apik kenal sape dia..hahaha..

    uhhhh..x ajok!!!

    ReplyDelete
  20. aku tak sabar nak golek2 atas tilam and pillow talk dgn kau. rindu!

    ReplyDelete
  21. wah cokelat tu nampak macam best...
    dan ikon kamu tu comel... (n_n)

    ReplyDelete
  22. huda, ignore je mereka-mereka tu. u deserve this happiness gurl!!

    ReplyDelete
  23. Hepilah aku tengok ko bahagia macam ni geng Mcdku. TENGOK! KAN AKU DAH CAKAP MESTI ADA HIKMAH SEMUA NI. Semua Allah dah aturkan yang terbaik untuk semua hamba dia.

    ReplyDelete
  24. wee..wee...saya kenal laki berupa chinese look tuh. heheh. :)
    waa...dpt jumpa sue ana joe...
    andi ove sgt2 hana tajima. heheh. :))

    ReplyDelete
  25. shweetnye~ suke entry ni! sangat2!
    moga saaaalu bahagia eh.. hehe

    chomey la katun kt bwh tu..

    ReplyDelete
  26. oh my..are you serius? org lain ke..hopefully, ko gembira k!

    p/s: this entry kind of interesting.tue sebab aku komen..he3..miss you!

    ReplyDelete
  27. tgk gmbo cekelat tu tringt bulan lepas bt suprise kt atok bg handmade coklat gk..bliau x hargai pun =(

    ReplyDelete
  28. kadang kadang pelik kan..dorang pulak lebih tahu hal kite sedangkan kite kat sini tatau apa2 pon.hahahaa

    lantakkan aja..janji hepi kan huda!

    lama tak jumpe kan?? :')

    ReplyDelete
  29. uwwwuuuu . sweeeet bangat :)
    semoga berbahagia selalu :D

    ReplyDelete
  30. aku tak perasan semalam ko pun buat entry pakai hashtag tuiter. hahaha!

    ReplyDelete
  31. wish u happy selalu... jom klik sini.. ada blog ni laa http://shanasituaku.blogspot.com/2011/03/blog-yang-menarik-untuk-dikongsi.html

    ReplyDelete
  32. happy also. =)

    ~aku yg baca semua cerita tapi tidak bersuara. ~

    ReplyDelete
  33. woaa, msti henseng #DearFutureHusband kak luna kan.
    smoga hapy2 slalu. :D

    ReplyDelete
  34. doakan u happy2 ja ok... ^__^ owhhh selalu bc tweet u #dearfuturehusband hihihi

    ReplyDelete