Akhirnya jadi pun hudaluna dot com! - Huda Luna Hussin

Akhirnya jadi pun hudaluna dot com!

MoshiMoshi!

Hai semorang! *sindrom @nurulkemp and @Reenamuhamad dalam twitter*

Aku dah pun tukar domain hudahyedo.blogspot.com jadi hudaluna.com. Yay! Tahniah untuk diri sendiri lepas dua tahun berfikir nak tukar ke tak akhirnya tukar jugak. Tapi domain je la. Tak berani ambil risiko lagi tukar hosting sekali. Kalau tukar hosting kena mintak tolong Zelo55 la nanti.

doodle by amaramirah

Dah tu aku tukar header dan template semua. So blog ni still under constructions. Banyak lagi tak repair. Blog aku memang tak leh nak lari dari warna pink sejak dulu lagi. Haih. Cer bagi idea sikit warna lain selain pink. Dah bosan. Terlalu girlish gituuu! Hmpphh!

Blog aku ni jugak, kalau siapa yang perasan la aku dah remove banyak entry lama. Ni pun still dalam proses mendelete lagi. Entry dulu-dulu super annoying je aku rasa. Dengan icon tah ape-ape je.

Aku bercadang nak bukak tapak iklan dalam blog. Siapa nak? Kalau tanak aku tak bukak la kot kan. Dah la aku still ada pending kerja dari sickchild72 ni. Ingat nak siapkan cecepat.


NotaKakiHudaSiLuna :tangan sakit. =(

29 comments

  1. ok 1st komen tok 1st post pas dpt domain baru..

    ReplyDelete
  2. wahhhh! Congratz!
    dah makin maju blog ni eh...

    blog sy xtaw bile nk tukar doy com ni
    tggu stabil dlu la blog tu kot

    Entry Terkini: Perhatian Kepada Blogger Di Sekitar Perak! - Gathering Blogger Perak

    ReplyDelete
  3. wow berapa u beli domain ni yang :D

    ReplyDelete
  4. thniah2 dah ad domain sndiri. smoga blog ni trus maju~ :)

    ReplyDelete
  5. hoyeahhh! best! kakak pun tgh bepikir pikir nak bli domain sndri lagi ke tak ni T_T

    ReplyDelete
  6. wahhhh tahniah!! bestnya da bertukar ke domain sndiri

    ReplyDelete
  7. wah wah... dah maju stapak ni dik huda luna power.. mmg power la... hihi... hope tmbh maju lgi yer..

    ReplyDelete
  8. wah, sudah pakai dot com sendiri... yey! sangat adore yang header.. =)

    ReplyDelete
  9. kaler pepel pulakk. hepp, nak jugak blog comel mcm ini ! huuu T__T

    ReplyDelete
  10. jelesnye tgk header tu.. kiut sangat =)

    ReplyDelete
  11. woaaahhh. dah ada dot com. tahniahh. tahniahh. hehe :P

    ReplyDelete
  12. Hudaa Sygg! lawaaa sangat header Huda tuh!! Jeless :(

    ReplyDelete
  13. warna purple pulak huda . (:
    huda , rindu nak ber-tweet sampai tertidoq waktu tengah malam . ;'(

    ReplyDelete
  14. waaaa..beshnye...jeles..
    fyna pown nak wat gak la..
    ;)

    ReplyDelete