Stalker tu detektif! - Huda Luna Hussin

Stalker tu detektif!

MoshiMoshi!

Kau punya la dok komplain tak suka kena stalk sampai private facebook kejadah sampai gila babi sampai kalau ada anonymous datang kacau kau punya la bising kecoh marah sakit hati, tapi dalam diam dalam keadaan tak sedar sebenarnya kau sebenarnya suka stalk orang jugak dan pernah jadi anonymous.

Hey hey hey! Aku percaya kau kau kau dan kau pernah buat benda macam ni. Mesti ada seseorang yang buat kau nak stalk dia setiap hari. Tapi takut dan benci kalau kau kena stalk dengan orang lain pulak yang nak tahu pasal kau setiap hari.


"A stalker will look for any kind of attention, positive or negative.
A vast majority of them don't see themselves as stalkers."

Jill McArthur


Dunia berpusing. Pusing pusing dan pusing. Ikut paksi. Nanti kena balik pada tempat asalnya. Macam tu hidup. Nanti dia pusing balik. Dan masa tu akan nampak realiti.


NotaKakiHudaSiLuna :aku mengaku aku suka stalk orang. sebab dengan cara tu aku lebih kenal orang tu macam mana.

43 comments

  1. memang tipu la kalau tak pernah stalk orang langsung

    hohohoh

    ReplyDelete
  2. thehe. penah juga jadi stalker. tapi selagi tak kacau orang, tak apa je

    ReplyDelete
  3. babipunyestalker.



    i tak pena stalk (tipu) tp tak suka kene stalk. memang tak suka okay !

    ReplyDelete
  4. err akak tak pasti nak baca entry ni dalam nada marah atau mendatar -__- haha. but mmg betul. kita semua ni stalker sebenarnya :)

    ReplyDelete
  5. akk ade stalk kiteww takk?

    keh keh kehh

    miss u n joni!

    >.<

    ReplyDelete
  6. semua orang adalah stalker samada senyap2 @ terang-terangan..stalker ade 2 jenis jugak..stalker yg baik dan stalker yg jahat..tipulah kalau cakap tak pernah stalk orang lain..


    p/s::saye stalker yg baik..^_^

    ReplyDelete
  7. jum stalk orang jum.hehe.betul2.kite dpt knl seseorang dalam senyap

    ReplyDelete
  8. hmm....

    aku stalk orang jugak... tapi takde wat apape... stalk je...

    pastu aku tak rase ade orang stalk aku... walaupun dulu hakikatnye ade. cume... tah...

    sape la nak stalk aku sangat kan? muahahaha...

    ReplyDelete
  9. i am stalker, i love stalker, they also love me. what to do. =_="

    ReplyDelete
  10. Stalking itu best..
    Stalker itu cool..

    Ehhh,sape yang ajar aku ni :-?

    ReplyDelete
  11. saya sedang meng"stalker" belog cik huda nihh.lalalla.

    ReplyDelete
  12. sy xde stalker,tp sy suka stalk org..
    hahahaha..

    ReplyDelete
  13. stalking thn lg kot, jgn skodeng sudah. :P

    ReplyDelete
  14. stalk suke2 jew xpew..jgn nak punah ranah kan hidup org dah lew kan... :)

    ReplyDelete
  15. teringin jugak nak kena komen dengan anon. takde la pulok kekeke

    ReplyDelete
  16. stalker, ???? best ape klaw ade stalker...hehee

    ReplyDelete
  17. hahaha..stalker baik xper..kalo stalker wat pangai tu yg x best

    ReplyDelete
  18. xpernah ok...juz intai-intai saje....

    ReplyDelete
  19. pernah juga stalk org sampai satu masa bosan terus deactivate fb semata2 tak nak lagi stalk org,hahahaha menjadi juga lah..dapat buang sifat ketagih ;p

    ReplyDelete
  20. stalk tu gnutng pd niat lh...kalao stalk nk thu psl org tu bg pia normal. tp kalau stalk n nk thu n kecoh2, or cr klmhn or what else niat x elok tu, tu yg x baik tu.tu yg bt org yg distalk x selesa.

    ReplyDelete
  21. agreed:)

    lama akka tak singgah sini

    ReplyDelete
  22. tak salah stalk org tp yang penting niat tuh kena betol kan :)

    ReplyDelete
  23. betul2 salu gak stalker org but xda r komen2 or else..
    just kalu buruk buat iktibar untuk diri sndri jgn jadi cmtue.. ;)

    ReplyDelete
  24. stalker sebab berjaga-jaga.. itu harus kot buat..

    ReplyDelete
  25. omg yer yer... rasanya... semua orang pun ada ciri-ciri stalker dalam diri mereka.. huhuhu.. sama ada mengaku atau tak je.. hehehe

    http://carrymebeautiful.blogspot.com

    ReplyDelete
  26. cik huda,
    nk tumpang promote jap bleh?=)

    jomlah beramai-ramai memeriahkan 'Contest Kisah Chentaku'.Hadiah menarik menanti anda =D :
    CONTEST KISAH CHENTAKU

    ReplyDelete
  27. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  28. aku stalk gak,

    stalk takpe, asalkan jangan dengki sudeyhhh

    ReplyDelete
  29. conclusion, everyone is a stalker. haha

    new post: http://sigadiscomel.blogspot.com/2011/04/macam-mana-nak-bagi-cornflakes-rasa.html

    ReplyDelete
  30. kite pn suka stalk. ahaha. eh btw, nice header. buat sendiri eh ? http://eyfaaliasstory.blogspot.com/2011/05/percubaan-membuat-doodle-esp1.html

    ReplyDelete