Wednesday, April 27, 2011

Tentang sepuluh.

MoshiMoshi!



Tengok Sherah update pasal ni, rasa macam nak buat jugak. Tentang sepuluh perkara. Kalau sesiapa nak buat jugak, buat lah tau!


day one : 10 things about you
day two : 10 things you love
day three : 10 things you hate
day four : 10 things you want to say to one person
day five : 10 wishes
day six : 10 items you can’t live without
day seven : 10 important people
day eight : 10 of your favourite songs
day nine : 10 ways to win your heart
day ten : 10 final words


NotaKakiHudaSiLuna :
Aku dalam mood final exam dan final year project.

17 comments:

  1. best an sebab list dia tak byk and tak susah hehe tak sbr nk bce kau punya!

    ReplyDelete
  2. wey, gud luck exam ngan fyp :D

    p/s: aku pun tak lepas2 ni. debor tunggu bulan 5 or 6. tunggu info je. nak tanya sendiri haraaaaapppp laaa...

    ReplyDelete
  3. ohh benda alah ni kee.... eee macam nak nyebok buat jugak! kikiki.. =P

    ReplyDelete
  4. salam..

    huhu..blog comel!! nak buat jugak 10 perkara ni. hee..tengs!

    ReplyDelete
  5. cool :D nak buat jugak lah...heee..

    ReplyDelete
  6. boleh lagi ker kalau nad nak buat ni??hehe..:)

    ReplyDelete
  7. oke...tertariklah nk m'join'kan diri. nak join jgaklah. dgn muke xmalunye hehee ^^

    ReplyDelete