Day Five : 10 wishes - Huda Luna Hussin

Day Five : 10 wishes

MoshiMoshi!


i wish....

Aku ada wish. Banyak sangat. Tapi selalu terlupa. Tapi ada yang sentiasa ingat. Sentiasa wish harap tercapai. Heharap 10 wishes ni akan tercapai. Antara cepat atau lambat je.

1. Main ice scating dengan Ipin.
2. Travel around the world.
3. Study sampai PhD.
4. Kahwin at 24 years old.
5. Simpan duit dalam ASB.
6. Myvi 2011 by end this year.
7. jadi 45kg balik.
8. BIG bear.
9. terer main guitar dalam masa setahun.
10. Latest gadget.

Sebenarnya banyak lagi kot. Tapi dah mintak sepuluh je kan.





NotaKakiHudaSiLuna :
dah habis final exam! yay! sekarang focus thesis.

20 comments

  1. nasib mintak 10 je..kalau 100 ke 1000 ke tah mcmana lah !

    ReplyDelete
  2. may all ur wish come true.. hehe

    ReplyDelete
  3. semoga impian u tercapai dear :) amin..

    ReplyDelete
  4. hai gud luck oke insyallah kalo usaha mesti berjaya :D

    ReplyDelete
  5. hai gud luck oke insyallah kalo usaha mesti berjaya :D

    ReplyDelete
  6. hai gud luck oke insyallah kalo usaha mesti berjaya :D

    ReplyDelete
  7. no.4 tu pherghhhhh...

    jangan lupe jemput aku.

    hahaha... vvvvip okeh?

    ReplyDelete
  8. travel around the world pun angan2 aku gak

    hehe

    ReplyDelete
  9. latest gadget xdapek la. sebab the moment ko beli ipong5, kluar lak ipong6 hahaha

    ReplyDelete
  10. wah.... sampai belajar PhD? kagum okeh. insyaAllah, mesti tercapai tu.

    ReplyDelete
  11. woitt..update laa..psm dah siap tuhh

    ReplyDelete
  12. 45kg x rasa ringan sangat ke? (lol)

    ReplyDelete
  13. Kalau tak tercapai 10 tu, harap² dapat la capai yang ke-11 (kesemua dia atas) ye InsyaAllah.. ;)

    ReplyDelete