Day Four : 10 things you want to say to one person, #DearFutureHusband - Huda Luna Hussin

Day Four : 10 things you want to say to one person, #DearFutureHusband

MoshiMoshi!

//Tengah busy dengan Final Year Project sebenarnya ni. Stress weh!


Agak banyak sebenarnya nak cakap dekat awak. Tapi saya tak tahu nak cakap apa. Sebab dengan awak semua nya complete. Macam tak ada yang kurang. Mungkin orang akan kata; "Ala, baru-baru lagi memang la." Tapi saya yakin dengan awak. Sebab saya kenal awak.

Cuma saya mintak jangan pernah berhenti sayang saya. Jangan pernah kurang sayang saya. Bertambah-tambah tak apa. Jangan cuba untuk curang. Jangan cuba untuk kianati. Thank You sayang. Awak betul-betul buat hari hari saya begitu indah. Saya sayang awak budak sepet!

Saya jarang bercerita tentang awak dekat blog bukan sebab saya segan dengan awak atau apa, tapi saya tak nak dan tak suka orang cakap macam-macam tentang kita. Biar masa yang tentukan segalanya. Kita lebih tahu dari orang lain.

"The best thing about me is you."



Hamagadd! Adik aku cakap cousin aku baca blog aku, blog adik aku dengan blog #DearFutureHusband sampai khatam. OK malu sekarang. Sorok bawah katil. T_____T


NotaKakiHudaSiLuna :
saya kenal sayang saya. saya kenal 'Ariffin Hussin.

12 comments

  1. cherish evry moment with ariffin sis! :)

    ReplyDelete
  2. eh huda bukan dengan siggplus ke? pening jap. ke aku dah lama tak mengikuti perkembangan ni...

    ReplyDelete
  3. semoga berbahagia. tak kesah lah dengan sp sp pon. hope ko jumpa kebahagiaan ko :)

    ReplyDelete
  4. waahh ! selamat berbahagialah hendaknya ;)

    ReplyDelete
  5. ajak iping pegi pesta kawen kawen kat putrajaya. kihkihkih ;D

    wehh awat mention yang last tu. kantoi le. hamagadd !

    ReplyDelete
  6. semoga berkekalan ke jinjang pelamin...
    hehehhehhe

    ReplyDelete
  7. Hi! We've updated some new stuffs! Do visit our blogshop! :)

    Early birds catches the worm! First come first serve

    www.thehijabis.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Kami tumpang gembira... ;)


    Bahagia selalu...

    ReplyDelete
  9. nice idea. :)
    bila bercinta ni sume indah kn? smpi lupa org sekeliling..
    i da follow u
    btw... u pnye blog cantek sgt2..nak jgk mcm blog awk, tp tak reti la..mcm susah Je? :(

    ReplyDelete