Hari ini mungkin untuk kali yang terakhir. - Huda Luna Hussin

Hari ini mungkin untuk kali yang terakhir.

MoshiMoshi!

Assalamualaikum semua!
Hari ni sebenarnya dah lebih seminggu aku private blog. Ada ke yang mencari blog aku? Macam tak ade je kan? Kesian Huda. Kesian. Hmm.

Aku private blog sebab satu macam dah tak ada benda nak cerita. Dua sebab lebih rasa tenang macam ni. Aku update blog ni pun sebab nak wish buat pertama kali nya dekat #DearFutureHusband Selamat Hari Jadi. Beza umur kitorang 9 bulan tepat. Aku 29 Januari. Dia 29 September. Ye ye. Aku tua. Aku tau. *ehem*

Aku masih hidup. Masih bernyawa. Cuma hidup sangat tertekan sekarang ni. Aku cepat emosi. Aku cepat tertekan. Salahkan kehidupan di office yang sungguh tak best. Salahkan kerja yang terlampau banyak sampai rasa tak cukup tangan dan otak. Otak pun dah sampai berlari tah kemana. Sampai kejar otak, otak pun terjun bangunan sebab kekecewaan. Maka, aku pun jadi la manusia yang lambat pick up. *pity you Huda*

Sudah la Huda. Jangan nak buat gila dekat sini. Kang ada yang telepon Hospital Bahagia hang duk tang sana kang nanti.

*ehem*
*clearkan tekak*

credit : norhanarosmida
*masa beraya dekat rumah dia*


Hari ni hari tua #DearFutureHusband aku. Ye awak. Tak perlu la nak mention tua tua awak, tua lagi saya. Dah dah. Sekarang ni, saya nak cakap Happy Birthday Sang Maharaja Hati Huda Luna. Semoga awak cepat kaya so kite boleh cepat kahwen. *gatai betei makcik ni* Ok tak. Wish lain. Semoga awak akan sentiasa diberkati Allah. Semoga awak jadi makin hensem dan sepet. *aummm* Semoga awak dapat kerja bebaik. Semoga awak akan berjaya dalam hidup. Semoga awak dapat membalas jasa parents awak. Semoga kite akan sentiasa bersama sampai bila bila. Saya sayang awak. Awak tahu kan? Err lagi satu semoga perut awak kempesss sikit. Hihi. *larikkk*

Err. Awakkk. Saya nak celebrate birthday awak. Tapi kan tak tahu nak bagi menterkejutkan awak macam mana. Sebab awak ni hebat sangat bab menghidu niat tak baik saya kan. *grr*

ini cinta hati kedua. zaini (joni)

Ok lah semorang. Ni mungkin entry terakhir aku untuk tahun ni. Aku akan kembali. Tapi tak tahu bila. Blog ni aku akan private kan balik lepas 24jam. So, anggaplah entry ni sebagai entry good bye untuk semua. =)


Happy Birthday cinta!


NotaKakiHudaSiLuna :
jumpa lagi nanti.

23 comments

  1. padanlah takde ape2 feed pun dr huda -.-

    ReplyDelete
  2. Ade yang kene ketuk ni.. -,-

    me heart is wif u,
    i luv u..

    Thank You Sayang.... <3 <3 <3

    ^___^

    ReplyDelete
  3. apasal komen saye hilang.. T__T

    delete eh? jahatnye sayang aku ni..

    i luv u so much.. <3 <3 <3 awak surprise siap, kene tepok dahi..

    u r my heart.. ^___^

    ReplyDelete
  4. alorh..kenapa..keep on blogging la sis.. T___T

    ReplyDelete
  5. take care huda... cepat kembali blogging ya? jangan sampai dah ade baby satu baru buat comeback. i'll miss ur blog and u jugak.. =)

    ReplyDelete
  6. ipin ! selamat hari jadik !

    syg, suwit hokeyh gambar tuh <3

    ReplyDelete
  7. Klu ang private please invite aku tau... Happy bestday to ur boyfren..

    ReplyDelete
  8. ada je yang mencari, heh. will miss you :D

    ReplyDelete
  9. biasa la tu.bile diri sibuk,smpai nak berblog pon xtau nak tulis ape :)

    ReplyDelete
  10. eh patot kena komen,


    selamat hari lahir pemilik hati hudaluna~

    ReplyDelete
  11. ala..kakak.. kenapa nk private?

    btw, adik nk gi ump sabtu ni.hope to c u :)

    ReplyDelete
  12. kak huda....jgn la mcm tu...keep blogging... serius ni beberapa hari sy cari blog kak huda,sbb blog kak huda ada kat bloglist saya..dan yang penting saya suka blog ni sgt taw!!! saya ingat saya ja xley tgk blog akak... ~peminat tegar blog hudaluna n si johnny...

    ReplyDelete
  13. alaaa on kjap je? huhu ok nk wish ipin happy bufday jugakk =P
    semoga korg cepat kawin! ^________^ sweet lah pic tuh!

    p/s: *kalau stress ipin kan ada huda? so jgn stress2 tau! :)*

    ReplyDelete
  14. sayaaaa jumpaaaa kak huda pakai baju tu lah ken ken. comel jee, happy burfday untuk futurehusband akk, moga moga berkekalan. aminn <3

    ReplyDelete
  15. Oii takyah nak ngade2 la private blog. Jarang update takpe asalkan iera still dapat bukak blog huda, hehe.

    ReplyDelete
  16. entry terakhir untuk tahun ni?? kau biar betul... kenapa la dengan kau ni.. isk isk

    ReplyDelete
  17. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  18. suweetnyee =)..u nie ada adi bradik studi kat uitm sri iskandar kan? part 4 office management sem depan?
    becoz i macam pernah dgar name blakang famili u 'hussin al-sagoff'..

    ReplyDelete
  19. lorh.. patut la hari tu yaya datang blog sis huda.. tgk2 privte :)

    ReplyDelete
  20. Follow Sini...

    http://hairuliza-anakku.blogspot.com/

    ReplyDelete