Saturday, April 30, 2011

Day Two : 10 things I love

MoshiMoshi!

Terlambat sehari nak post pulak. Aku tak berapa nak sehat. Hidung asyik sok sek sok sek je. Mata pulak panas berair-air. Bersin pulak tak payah cakap. Banyak kali sampai terkeluar hingus aihh. Ni mesti akibat selalu stay up. Dengan thesis nye. Dengan final exam nye. Letih!




#1 pashmina lover
#2 addicted to twitter. then blog. after that baru la facebook.
#3 ariffin sepet si #DearFutureHusband. InsyaAllah.
#4 sebagai seorang perempuan memang akan gila benda ni
#5 suka tengok dunia orang.
#6 true friends : ramai. tapi boleh dikira.
#7 anak-anak duri dan bulu kesayangan : Joni, Juli, Stuart, Boboi dan Karra
#8 favourite! tapi sekarang berpuasa dari shopping.
#9 satu hari nanti akan kumpul semua koleksi perfumes.
#10 patung yang comel dan kiut. sila google.



Nak baca Day One ? Next Day Three.



NotaKakiHudaSiLuna :
malas menaip. buat gambar pulak. ariffin sepet balik sungai buloh. aku dekat kuantan. gigih nak siapkan fyp.

Thursday, April 28, 2011

Day One : 10 things about me.

MoshiMoshi!



#1 Nama penuh dalam IC bukan Huda Luna Hussin Al-Sagoff. Nama glamer je ni.
#2 Nama sebenar termasuk nama Abah ada enam patah perkataan. Al-Sagoff tu nama family.
#3 Never ever keluar rumah tanpa eyeliner. Muka pucat!
#4 Ada anak duri kesayangan. Joni dan Juli.
#5 Suka berkawan. Kalau dah kenal rapat, mulut potpetpotpet tak henti macam Ayam.
#6 Dulu sprinter sekolah. Sekarang kompem kalah!
#7 Suka lelaki bermata sepet. Really aummm!
#8 Alergik dengan bau rokok. Busuk!
#9 Pernah masuk paper masa berlakon teater dan pernah masuk remaja pasal blog.
#10 Aku seorang stalker. Beware.


NotaKakiHudaSiLuna :
busy sangat.

Wednesday, April 27, 2011

Tentang sepuluh.

MoshiMoshi!



Tengok Sherah update pasal ni, rasa macam nak buat jugak. Tentang sepuluh perkara. Kalau sesiapa nak buat jugak, buat lah tau!


day one : 10 things about you
day two : 10 things you love
day three : 10 things you hate
day four : 10 things you want to say to one person
day five : 10 wishes
day six : 10 items you can’t live without
day seven : 10 important people
day eight : 10 of your favourite songs
day nine : 10 ways to win your heart
day ten : 10 final words


NotaKakiHudaSiLuna :
Aku dalam mood final exam dan final year project.

Sunday, April 10, 2011

Stalker tu detektif!

MoshiMoshi!

Kau punya la dok komplain tak suka kena stalk sampai private facebook kejadah sampai gila babi sampai kalau ada anonymous datang kacau kau punya la bising kecoh marah sakit hati, tapi dalam diam dalam keadaan tak sedar sebenarnya kau sebenarnya suka stalk orang jugak dan pernah jadi anonymous.

Hey hey hey! Aku percaya kau kau kau dan kau pernah buat benda macam ni. Mesti ada seseorang yang buat kau nak stalk dia setiap hari. Tapi takut dan benci kalau kau kena stalk dengan orang lain pulak yang nak tahu pasal kau setiap hari.


"A stalker will look for any kind of attention, positive or negative.
A vast majority of them don't see themselves as stalkers."

Jill McArthur


Dunia berpusing. Pusing pusing dan pusing. Ikut paksi. Nanti kena balik pada tempat asalnya. Macam tu hidup. Nanti dia pusing balik. Dan masa tu akan nampak realiti.


NotaKakiHudaSiLuna :aku mengaku aku suka stalk orang. sebab dengan cara tu aku lebih kenal orang tu macam mana.

Sunday, April 3, 2011

Akhirnya jadi pun hudaluna dot com!

MoshiMoshi!

Hai semorang! *sindrom @nurulkemp and @Reenamuhamad dalam twitter*

Aku dah pun tukar domain hudahyedo.blogspot.com jadi hudaluna.com. Yay! Tahniah untuk diri sendiri lepas dua tahun berfikir nak tukar ke tak akhirnya tukar jugak. Tapi domain je la. Tak berani ambil risiko lagi tukar hosting sekali. Kalau tukar hosting kena mintak tolong Zelo55 la nanti.

doodle by amaramirah

Dah tu aku tukar header dan template semua. So blog ni still under constructions. Banyak lagi tak repair. Blog aku memang tak leh nak lari dari warna pink sejak dulu lagi. Haih. Cer bagi idea sikit warna lain selain pink. Dah bosan. Terlalu girlish gituuu! Hmpphh!

Blog aku ni jugak, kalau siapa yang perasan la aku dah remove banyak entry lama. Ni pun still dalam proses mendelete lagi. Entry dulu-dulu super annoying je aku rasa. Dengan icon tah ape-ape je.

Aku bercadang nak bukak tapak iklan dalam blog. Siapa nak? Kalau tanak aku tak bukak la kot kan. Dah la aku still ada pending kerja dari sickchild72 ni. Ingat nak siapkan cecepat.


NotaKakiHudaSiLuna :tangan sakit. =(