Thursday, June 30, 2011

Bad Boy. Good Girl.

MoshiMoshi!

Entah la kenapa makin tak ada mood nak ngadap blog. Padahal bukan nya tak ada cerita. Banyak cerita. Tapi malas nak menaip. Malas nak bercerita. Zzzzzz. Okay la lepas ni aku promise aku akan update sekerap mungkin dan bukan hanya wordless wednesday tu tak pun 10 things tu. Apaaa? Cerita pasal cinta? Alaaaa. Itu aku tak gemar. Kekadang boleh la.

Hidup aku? Ermm sekarang aku tengah sebok mencari rumah sewa. Dah dapat dah pun so far. Cuma tak pergi tengok lagi. Sabtu ni pergi tengok dengan Kekanda ku Ariffin Sepet. Lepas tu akan mula intern 18hb July ni. Intern berapa lama Huda? Dekat mana? Okay. Aku intern dekat The Garden Mid Valley. Jangan ingat dekat the Garden tu tak ada office okay. Aku intern 6 bulan. Lepas tu terus kerja kalau ada rezeki. Tahun depan graduate. InsyaAllah. Then kahwin! Ehem. =P



Bak kata pepatah orang tua tua mat saleh. Seorang perempuan mesti akan cintakan lelaki yang tak baik sekali atau dua kali dalam hidup dia untuk dia berterima kasih untuk yang terbaik untuk dia. Entah la labu. Apa pendapat korang? Aku pun tak tahu. Jap aku fikir. Pernah ke eh jadi dekat life aku? Ermm ermm. Rasanya pernah. Dah dua kali. So betul la kot tu kan? Ke macam mana?



NotaKakiHudaSiLuna :
siapa sayang aku angkat kening cepat!

Wednesday, June 29, 2011

#WW Wordless Wednesday #4 : True Love

MoshiMoshi!

Pada hari Rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa-apa description untuk explain gambar tersebut, biar gambar itu yang menceritakan tanpa korang letak apa-apa penjelasan.






NotaKakiHudaSiLuna :
blog dah macam untuk wordless wednesday je kan

Wednesday, June 22, 2011

#WW Wordless Wednesday #3 : Time Machine

MoshiMoshi!

Maksud Wordless Wednesday dari Facebook :
Pada hari Rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa-apa description untuk explain gambar tersebut, biar gambar itu yang menceritakan tanpa korang letak apa-apa penjelasan.




NotaKakiHudaSiLuna :
tak ada mood

Wednesday, June 15, 2011

#WW Wordless Wednesday #2 : Hipocrite

MoshiMoshi!

Maksud Wordless Wednesday dari Facebook :
Pada hari Rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa-apa description untuk explain gambar tersebut, biar gambar itu yang menceritakan tanpa korang letak apa-apa penjelasan.







NotaKakiHudaSiLuna :
hamagaddd! hari ni keluar result oiii! T____T

Wednesday, June 8, 2011

#WW Wordless Wednesday #1 : Stalker

MoshiMoshi!

Maksud Wordless Wednesday dari Facebook :
Pada hari Rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa-apa description untuk explain gambar tersebut, biar gambar itu yang menceritakan tanpa korang letak apa-apa penjelasan.




NotaKakiHudaSiLuna :
baru join. influence dari cik rojakstory ni haaaa.