Wednesday, August 17, 2011

#WW Wordless Wednesday #11 : Tempting di bulan puasa!


MoshiMoshi!



Pada hari Rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa-apa description untuk explain gambar tersebut, biar gambar itu yang menceritakan tanpa korang letak apa-apa penjelasan.







NotaKakiHudaSiLuna :
lifeless oiii! tak suka hidup macam ni. balik keje penat. tido. bangun pergi keje. balik penat. tido. zzz

Wednesday, August 10, 2011

#WW Wordless Wednesday #10 : Macarons untuk cinta.

MoshiMoshi!

Pada hari Rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa-apa description untuk explain gambar tersebut, biar gambar itu yang menceritakan tanpa korang letak apa-apa penjelasan.







NotaKakiHudaSiLuna :
esok happy anniversary 6 bulan. kesian baru 6 bulan kan. ingatkan 6 tahun dah. hihi

Thursday, August 4, 2011

(Tutorial) Bunga Manggar Nampak Mewah, Unik dan Kreatif

MoshiMoshi!

Sekarang ni sibuk praktikal. Balik pun dah lewat. Bila balik rumah sibuk buat bunga Manggar pulak. Nak tutorial view dekat sini. (klik sini) Bunga Manggar ni nampak macam exclusive dari bunga manggar yang biasa yang kilat kilat tu. Bunga Manggar ni nampak mewah lepas tu macam unik. Tapi seriusly renyah nak buat tapi best!










Wednesday, August 3, 2011

#WW Wordless Wednesday #9 : Fixed broken heart.

MoshiMoshi!




Pada hari Rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa-apa description untuk explain gambar tersebut, biar gambar itu yang menceritakan tanpa korang letak apa-apa penjelasan.



NotaKakiHudaSiLuna :
blog dah memang totally macam blog wordless wednesday je. tunggu la rajin aku update lagi. selamat berpuasa semua!