Tuesday, April 24, 2012

Inspirasi Make Up.

MoshiMoshi!

Aku ni bukan lah manusia yang gheti mekap mekap ni. Tangan kayu. Seni pun tarak ada punya. Tapi pelan pelan aku study dekat blog Fyna Here cara nak mekap mekap ni. Suka cara dia mekap. Natural, simple dan nice. Dulu dia ada dalam facebook aku tapi tak tau pasaipa kena remove dengan dia wuuu sedih. Sakit hati sikit tu ade la. Tapi still suka jenguk blog dia tengok dia update. Tamo komen dah sebab merajuk kena remove. Haha.

Antara semua mekap dia ni, aku paling terberkenan tang mekap yang ni. Fyna bagi nama Grecian Goddess Makeup. Memang sangat nice!

Ok dah. Sekarang semua yang nak belajar mekap pergi la serbu blog fyna tang label Makeup tutorial ni.

Hari tu masa tunang kunun la nak ikot style make up yang ni. Make up sendiri la katakan. Hampess. Tak berjaya. Tangan kayu nak buat aktiviti seni. Harapan je laaaaa~

Baidewei, thank you so much untuk semua yang ucapkan tahniah/congrats and macam-macam doa yang baik baik untuk engagement day hari tu dan dekat previous entry. Ada masa nanti akan reply one by one ucapan tu. Thank you so much everyone! Muaah!

NotaKakiHudaSiLuna :
jangan suruh aku make up orang. kalau tak nak jadi macam tepung gomak.

Tuesday, April 17, 2012

One Step Closer - the Engagement

MoshiMoshi!


Alhamdulillah. 14.04.12 dah menjadi tunangan #DearFutureHusband
sempena 100 tahun titanic.


NotaKakiHudaSiLuna :
nak menjadi seorang isteri yang solehah.