Wednesday, June 13, 2012

Jom Kahwen?

MoshiMoshi.

Hai. Sunyi je kan blog ni. Maaf. Aku sentiasa busy sejak dua menjak ni ha. Tetiap hujung minggu ada je plan/aktiviti/kerja kena buat. I iz zoo stress! Banyak kena buat. Serabut otak ni!

Baidewei, jarang aku update kat sini adalah sebab ini jugak.

.

.

.

.


Nahh. Aku dah reveal blog kaweng kaweng dekat public. Anything related dengan wedding aku hanya post kat sana. Sebab sini blog personal. Nanti nanti baru merepek kat sini balik.

Dah tu ape lagi, pegi baca blog aku tu. Perempuan-perempuan suka la kot. Lelaki rasa nya tak baca kot blog macam ni.

Bila dah kaweng nanti blog tu cerita pasal anak anak pulak. hiks! Tak sabar nak ada baby sendiri. Junior Huda Luna dengan Ipin Sepet. Korea look ke arabic look? Haha.

Doakan semuanya berjalan lancar tau. InsyaAllah.