Monday, November 5, 2012

2 bulan sejak aku terima nikahnya

MoshiMoshi!

Assalamualaikum.

Lama tak update blog dashboard blogger dah berubah pun tak tau. Shiannnnn.

Yes. Lagi 3 hari genap dua bulan kahwin tapi seketul habuk pun tak update blog. Apetah blog ni tak pun blog lagi satu. Yes. Kadang tu sebab malas. Tapi selebihnya, tiada masa. Busy. Working Housewife. Tak mudah. Tapi I boleh. Cuma kurang aktif online semua ni. Bila balik rumah fikir satu je. SATU je. Nak rehat dan tidur. Eh? Cakap satu apesal dua? Hahaha.

Tunggu la malam ni ke update la review sikit sikit. Ramai sangat tanya. Dah dua bulan kahwin baru nak story pasal kahwin. Hihihi. Tanya pasal kahwin je tak apa. Tolong jangan tanya bila nak ada baby la ape la. Soalan tu tak perlu kot tanya.

Oh ya btw siapa nak sewa baju nikah ke baju tandang ke bantal hantaran ke dulang hantaran ke payung lace ke tak pun order bantal hantaran ke guestbook ke wooden signage ke dipersilakan hihih.