Qaireen Nisrina : Milk Tooth - Huda Luna Hussin

Qaireen Nisrina : Milk Tooth

Assalamualaikum,

Gigi Qaireen start tumbuh masa 30 Dec masa kami holiday PD dengan Melaka hari tu. Dah la baru 5mo nak masuk 6mo. Masa tu baru naik satu gigi. Sekarang dedua gigi bawah dah fully naik. Mengigit tak payah cakap la. Sakit ok. Tambah gigit nenen. Seram mak!!




Dah sekarang sejak 2 hari lepas aku perhati gigi atas dedua ketul nak mula keluar. Ayayayaya awal nye la dak ni bergigi dah. Rindu okeh toothless smile dia tu yang so sweet.

Cepat nye dia besar!



Masa sehari lepas tumbuh. Kecik je baru. Sekarang besaq gigi tu.


Memula memang tak perasan pun gigi nak tumbuh ke ape. Then taraaaa tetibe tumbuh sikit.



Note : entry copy dari dayre yang dah basi tu http://dayre.me/hudaluna/E9dguPpv9W
Ok Bye.

No comments