(Info) 3 Simple, Clean, Fast, Natural Looking Make Up - Michelle Phan - Huda Luna Hussin

(Info) 3 Simple, Clean, Fast, Natural Looking Make Up - Michelle Phan

Assalamualaikum,

Kerja dekat office dah siap boleh la mengupdate blog sebarang dua kan. Hari aku nak update pasal make up inspirasi dan make up tutorial since boleh kata hari-hari ada keyword blog pasal make up or fyna here. Mungkin korang boleh la refer ke youtube channel Michelle Phan if korang belum terjebak or kenal dia.

Since awal aku kenal youtube dia, suka tengok make up tutorial, beauty tips dari dia. Cuma tidaklah aku reti nak make up kateko. Beauty tips dia aje la dapat jugak la aku follow. Sampai la sekarang tak pandai-pandai make up sendiri lagi. Kekok. Kalau make up orang ok je la pulak.

Al-kisahnya, tengok aje la video Michelle Phan ni okay. Ambil la inspirasi kome kalau nak Simple, Clean, Fast, Natural Looking Make up.


Simple and Clean Make Up




Simple Fast Make Up



Natural Looking Make Up




Nak feeling cantik macam Miranda Kerr? Nak tengok la video ni.




Ok Bye!

No comments