#Nuffnang : [CONTEST] #TGIFMY “Meat” Your Match - Huda Luna Hussin

#Nuffnang : [CONTEST] #TGIFMY “Meat” Your Match

Assalamualaikum.

Aku tidaklah peminat TGIF since tak pernah pun makan. Tapi kalau korang berminat dan ada instagram, nuffnang dan blog semestinya, join la contest ni. Senang je cara dia. Tak susah pun. Tambah kalau korang memang kipas-susah-mati TGIF ni. Hehe.

Untuk makluman korang TGI Fridays sangatlah berbesar hati nak hadiahkan 6 cash vouchers yang bernilai RM300 untuk setiap Nuffnangers yang power ambil gambar dan haruslah menjadi best picture dengan TGIF meaty platter korang. Mudah je kan?





So apa yang korang perlu buat adalah :
1. Follow and tag @Nuffnang dekat Instagram.
2. Paling utama mesti la post gambar favorite meat platter korang dekat Instagram.
3. Lepas tu dekat caption tu describe meat dish yang korang share tu dan bagi tau kenapa nuffnang should treat korang dekat TGIFridays.
4. Well jangan lupa hashtag #TGIFMY, #NuffnangXTGIF dan tag @Nuffnang dekat caption.


Contest ni dah berjalan selama seminggu dan sekarang adalah minggu kedua. Lagi 3 pemenang di cari sampai 29th December ni. Cepat korang kalau yang memang suka TGIF ni.

 Syarat syarat lain boleh baca dekat sini


Ok bye!

1 comment