Our Love Nest : Progress December 2014 - Huda Luna Hussin

Our Love Nest : Progress December 2014

Assalamualaikum.

Bulan November berkali nak jenguk site tapi tak boleh nak jenguk sebab asyik hujan tanah lecak. Nak naik dengan myvi memang tak laaa. Tenggelam myvi iols karang. HAHAHAHHA.

Ade la jiran-jiran yang ade kereta besar besar masuk site dan share gambar. Tapi feeling dia tak sama. Hahaha ambil gambar orang dan upload. Kita tak turun site. Tak sama feeling dia. *mengada*



Bahagia tengok rumah sebahagia tengok duit mengalir keluar bayar. KAH KAH KAH




So baru ni turun la site kejap. Rumah kitorang row 5 dah siap cat dah. Happy tengok. Hehe. Bayaran bulanan interest pun HAHAHAHAHAAH la jawapan dia. Nangis nak bayar. Kemain mencekik pulak ha RHB ni. Benci betul. Ipin dah hantar email tanya apesal disburst kemain banyak melampau. Padahal before ambil loan hari tu kemain sales person banker tu kata tak kan lebih 500MYR. Taik dia la. Grr!

Tak boleh nak tengok dekat-dekat apa tah lagi masuk dalam sebab lecak teruk tanah tu. Hahaha. Tak apa bulan depan kita datang lagi k.

Rumah row depan dah siap dah fencing bagai. Bukan pagar hijau. Ai laike!





Ok bye!

1 comment