Inspirasi Interior Part 1 - Huda Luna Hussin

Inspirasi Interior Part 1

Assalamualaikum.

Nak masuk rumah nati ni kepala pening betul nak deco, interior, extend dan beli perabot bagai. Tapi itu la dia, tak betul decide theme apa setiap kawasan dalam rumah tu. Tapi aku suka lebih kepada mimimalis, contra dan kemas. Tadi bukak facebook, ada orang sharing apartment dekat Seoul ni (klik sini)

Cantik la jugak. Kena juga la sikit taste aku. Tak ape. Kita ambik inspirasi je. Kat ig pun aku banyak follow ig interior ni sampai on notification setiap posting dorang agagaga.











Ok bye!

No comments