Tuesday, January 27, 2015

Our Love Nest : Progress January 2015

Assalamualaikum

Dah lama tahun baru, hari ni baru aku nak post. Pending post banyak dalam draft tapi tak rajin nak habiskan. Nak tulis tu rasa macam berat nak type. Semua sebab kepala otak pening pikir mana nak cari duit nanti nak reno rumah la apa la semua.

Alhamdulillah. Rumah dah nak siap dah. Memang tak sabar nak masuk cepat. Ahad lepas pergi melawat site. Rumah dah cat. Defect pun developer dah inspection. HAHAHA. Tak dapat la claim defect macam ni. Pandai diorang kan. Grrr.

Row depan sekali. Pagar dah pasang. 

Berdiri teguh gitu depan rumah sendiri. Our Love Nest.

Hari khamis ni nak masuk site lagi. Nak ambil gambar banyak sikit dengan gambar dalam rumah.

Ok Bye!