Friday, December 11, 2015

Surprise Gift Cards Zalora!

Assalamualaikum

Haishhh! Kita perempuan ni kan, selalu fail sungguh nak beli hadiah untuk husband/boyfriend/tunang. Percaya la. Hadiah untuk lelaki lagi ni sebenarnya susah dari soalan, "Nak makan apa hari ni?". HAHAHAHA.


Surprisekan Gift Cards Zalora untuk kesayangan hati


Kot pulak jenis cerewet or jenis ada taste sendiri ni, fuhh mencabar kepala otak! Karang silap beli, tak pakai tak guna tak hargai hadiah tu, kita pulak yang sentap kan. Perempuan ni biasa la kan. Pastu lelaki pening nak pujuk balik. HAHAHAHA eh last-last kita pulak yang dapat hadiah balik.

Dari la zaman bercinta ke bertunang ke dah kahwin ke, nak buat hantaran tunang/kahwin ke, nak bagi hadiah birthday ke, anniversary kahwin/couple korang berdua ke or surprise tetiba untuk lelaki kesayangan kita tu, mesti pening nak bagi apa kan. Haihh. Nak buat cemana, lelaki ni complicated jugak sebenarnya. Eh?

Dah tu, zaman sekarang ni ada whatsapp or telegram geng-geng/kawan-kawan perempuan, kita mesti habis tanya dekat diorang ni minta suggestion nak bagi apa. Tapi nanti ada saja suggestion kawan-kawan tu ditolak.

Kalau kawan-kawan suggest jam tangan :
Ohh, jam tangan ni dia dah ada.
Alaa. Dia tak suka pakai jam tangan.

Kalau kawan-kawan suggest kasut :
Ish, susah la nak beli kasut untuk dia, tak tau la dia minat cemana.
Emm, aku tak rasa dia suka kasut jenis ni.

Kalau kawan-kawan suggest baju/seluar pula :
Dia ni cerewet la bab baju. Aku pening la kang dia tak mau pakai.
Kang seluar ni ketat pulak cemana.

HAHAHAHAH ok tu contoh. Sebab aku pun pernah alami. Pening hokayyyy! Pening mak jemah! Last-last kawan-kawan korang tu pun menyampah dah nak bagi suggestion. Ada je jawapan bantahan.

So untuk mengatasi masalah besaq ni, jeng jeng jeng... Tak payah sesusah pikiaq nak bagi apa. Korang belikan je Gift Cards Zalora ni dan surprisekan kesayangan hati korang. Biaq dia sendiri pilih hadiah apa dia mau. Gift Cards Zalora ni boleh beli dari harga serendah RM 75, RM 150, RM 200 dan RM300. Fuh! Kalau RM 300 memang heaven la kesayangan korang tu shopping dari top to toe. Mudah kan?

Then apa lagi? Click link tu sekarang, dan moh la membeli hadiah. Sure diorang happy dapat Gift Cards Zalora dari buah hati cantik molek diorang ni.


Ok bai!

Aku pun nak beli dekat #DearHusband aku. Hari tu dah membeli wallet baru dari Zalora untuk dia. Kemain senyum sampai telinga dia dapat hadiah tu. Cadang nak beli lagi ni. HAHAHA.