Wednesday, January 13, 2016

Lukisan pelan renovation

Assalamualaikum.

Walaupun zaman muda gitu, dikala 11-12 tahun lalu (omg tua nya rasa!) masa aku form 4-5 aku ambil course civil engineering dan lukisan kejuruteraan untuk SPM, tapi sebab dah berkurun tak guna skill tu, tangan dah kejung nak melukis-lukis dah pelan-pelan ni. 

Dulu master oihhh. Setiap project untuk subjek dedua dapat A gittew. (Mood perasan)

Sudah la Huda. Usah dikenang masa lalu. Hat ni yang penting sekarang, pelan rumah nak renovate ni. So aku pun lukis je la asal boleh dan senang paham. Sebab nanti susah pulak nak explain berbuih mulut banyak kalo dekat contractor tu.  

Lukisan wiring dengan perpaipan je tak tulis lagi untuk diorang ni. Tengok la pepetang nanti cemana. Malas betul aku sesejak tak kerja ni kejap. Rehatkan kepala otak kejap. Ni pun kejap lagi lepas makan nak tengok rumah.


pelan yang aku conteng siap ukur dengan pita ukur kononnye.
contoh lukisan yang ni contractor pegang


ni pelan berangan aku dlu. heh


yang ni pelan cosultant mdks lukis.
kitorang bayar dia untuk setel hal dengan mdks
jiran depan rumah kongsi contact number


lukisan dari consultant. termasuk future extension. valid 3 tahun 


Ok bai!








3 comments:

  1. gigih zoom gambar huda lukis. tapi tak faham tulisan. hahaha. good luck with renovation!

    ReplyDelete
  2. kemas je blog sis nie . . cerita pon best best . saja blog walking . click next blog next blog , asyik keluar sis punya blog je . hee . .

    ReplyDelete
  3. can you share your consultant contact number.

    ReplyDelete