Our Love Nest : Progress December 2015 - Huda Luna Hussin

Our Love Nest : Progress December 2015

Assalamualaikum.

Yey! Finally dah dapat kunci our first house masa 10th December lepas!

Kunci yang ditunggu-tunggu


Alhamdulillah. Punya la konon busy dan tak ada mood, last post pasal progress rumah pun bulan July lepas - Progress July 2015.




Up side down and mix feeling. Serba benda tak kena. Emosi torture habis. Mental down siap nak jual rumah bagai. Kononn nye la. Hahahahaha.

Pastu dengan bengang punya pasal sebab banyak sebab-sebab lain.

Pastu ikutkan bulan Ogos lagi boleh dapat kunci, tapi biasa la developer nak elak LAD, dia pun bagi la kunci dekat orang yang S&P lagi awal.

Aku ni S&P belakang-belakang ni redha je laa walupun kemain bengang siap menangis lagi. Tu sampai nak jual tu. Hahahahah Huda ooo Huda.

Esok kalau rajin nak update, nanti akan cerita satu kisah yang terjadi dekat rumah tu sebelum kami dapat kunci. Dan cerita lepas dapat kunci. InsyaAllah bulan 3-4 kot kami pindah ke rumah baru.

Bandar Hillpark Puncak Alam, our new Our Love Nest version 3.

Ok Bai!

No comments