Kita Makan : Rimba dan Rusa by Wondermilk @ Kota Damansara

Assalammualaikum

Since Isnin hari tu ambil cuti, plan asalnya nak tengok movie. Nak dating macam zaman muda mudi remaja bujang dedulu kononnya.


Tapi sebab dah tak menyabar punya pasal, kitorang tengok jumaat malam sabtu hari tu Fantastic Beasts dekat GSC angkut bebudak dedua sekali aunty diorang. Nanti aku review dan buat spoiler lagi eh 🙊



So, lepas settle JPN dan KWSP Isnin tu, kitorang pegi date cari makan. Sebab tu kitorang bambam macam ni haha. 

 


RIMBA & RUSA by Wondermilk, Sunway Nexis Kota Damansara

Foods sedap sangat!

Harga not bad untuk 6 jenis order 😍

Portion food pun baloi dengan harga 👍🏻

Warna interior deco Rimba & Rusa warm je dan cantik betul 😍😍

Kitorang order :
1. Summer Sparkle : Pink Passionfruit
2. Iced Shaken Tea : Mango Passion
3. Sweet Dreams are made of these : Classic Tiramisu
4. Pasta : Ciao Carbonara
5. Main Suspects : Pulled Beef Mac & Cheese
6. Main Suspects : Chargrilled Chicken with Corn Succotash

Ikut hati memang nak order memacam lagi haha. Next time boleh datang lagi.

Kenyang dan puas hati 😋 @ Rimba & Rusa

No comments