2019 - Huda Luna Hussin

Breastfeeding : Baby Koala Baby Bottle Label

Assalamualaikum

Sejak menjadi emak-emak ni, kita kalau boleh nak semua benda dapat buat dan settle secara cepat dan tangkas. Macam tu jugak la untuk labelling ni. Ya ampunn. Sungguh aku cakap, bila breastfeeding ni benda paling istiqomah yang wajib buat setiap hari adalah label timing susu.

Baby Koala Baby Bottle Label

Bagus zaman sekarang ni dah ada botol label jenis silikon yang diperbuat dari silikon gred makanan yang berkualiti tinggi. Tak payah sesusah lagi guna masking tape ke, tempah order banyak-banyak tampal dekat botol ke, tulis dekat sticker ke tak pun tulis direct dekat permukaan botol. 

Kids Activity : D-Flat Music Academy

Assalamualaikum

Nak tau tak cara untuk dapat FREE lesson music class dekat D-Flat Music Academy ni? Kalau nak tau, baca sampai habis ok? Promise?

Music lessons made easy

D Flat Music Academy

December hari tu kitorang ada attend perasmian D-Flat Music Academy dekat Sunway Geo Avenue, Subang Jaya. Memang dalam planning kitorang tahun ni nak start expose Qaireen dengan music selain agama dan swimming class. Lagi pun Qaireen minat main piano mainan tu. Jadi cadangan kami nak enroll class piano dekat dia nanti.