Huda Luna Hussin: Interior
Showing posts with label Interior. Show all posts

Inspirasi Interior Part 2

Assalamualaikum,

Huda kalau tak berangan tu bukan Huda la kan. HAHAHA. Free je pun berangan. Apa ada hal. Jadi tak jadi tu lain cerita. Berangan dulu baru kita tengok sekadar angan-angan mat jenin ke angan-angan jadi kenyataan. HAHAHAHAH.

So aku berangan THIS! Pintu as divider ke dapur dari dining. KONON! Sebab selain tu berangan jugak buat lagi satu jenis ni. HAHAHAH semua nya angan-angan. Tengok je la mana yang jadi. Lulz. Tengok-tengok apa pun tak ade. 


in love pulak tengok hehe


Inspirasi Interior Part 1

Assalamualaikum.

Nak masuk rumah nati ni kepala pening betul nak deco, interior, extend dan beli perabot bagai. Tapi itu la dia, tak betul decide theme apa setiap kawasan dalam rumah tu. Tapi aku suka lebih kepada mimimalis, contra dan kemas. Tadi bukak facebook, ada orang sharing apartment dekat Seoul ni (klik sini)

Cantik la jugak. Kena juga la sikit taste aku. Tak ape. Kita ambik inspirasi je. Kat ig pun aku banyak follow ig interior ni sampai on notification setiap posting dorang agagaga.











Ok bye!