Showing posts with label Interior Idea. Show all posts
Showing posts with label Interior Idea. Show all posts

Wednesday, August 5, 2015

Inspirasi Interior Part 2

Assalamualaikum,

Huda kalau tak berangan tu bukan Huda la kan. HAHAHA. Free je pun berangan. Apa ada hal. Jadi tak jadi tu lain cerita. Berangan dulu baru kita tengok sekadar angan-angan mat jenin ke angan-angan jadi kenyataan. HAHAHAHAH.

So aku berangan THIS! Pintu as divider ke dapur dari dining. KONON! Sebab selain tu berangan jugak buat lagi satu jenis ni. HAHAHAH semua nya angan-angan. Tengok je la mana yang jadi. Lulz. Tengok-tengok apa pun tak ade. 


in love pulak tengok hehe


haha berangan macam ni jugak macam show house olive dekat sales gallery tu


Kompius mak nak yang mana satu




Ok Bye!

Sunday, August 2, 2015

Trending Warna Cat Interior Rumah

Assalamualaikum.

Rumah dah nak siap! Yey. Jalan dah ada. Nama jalan dah ada. Nombor rumah pun dah ada. Best nye! So sekarang meh kita brainstorm colour-colour nak cat dalam rumah nanti. Boleh tak kata ni colour yang tengah in tahun 2015 dan 2016 untuk cat interior rumah? Hehe

Jom la cuci mata tengok colour dulu. Aku pun rambang mata nak pilih colour ni. Excited terlebih sangat!





















Ok Bye!

Saturday, May 9, 2015

Inspirasi Interior Part 1

Assalamualaikum.

Nak masuk rumah nati ni kepala pening betul nak deco, interior, extend dan beli perabot bagai. Tapi itu la dia, tak betul decide theme apa setiap kawasan dalam rumah tu. Tapi aku suka lebih kepada mimimalis, contra dan kemas. Tadi bukak facebook, ada orang sharing apartment dekat Seoul ni (klik sini)

Cantik la jugak. Kena juga la sikit taste aku. Tak ape. Kita ambik inspirasi je. Kat ig pun aku banyak follow ig interior ni sampai on notification setiap posting dorang agagaga.











Ok bye!