Showing posts with label Kita Makan. Show all posts

Kita Makan : Rimba dan Rusa by Wondermilk @ Kota Damansara

Assalammualaikum

Since Isnin hari tu ambil cuti, plan asalnya nak tengok movie. Nak dating macam zaman muda mudi remaja bujang dedulu kononnya.


Tapi sebab dah tak menyabar punya pasal, kitorang tengok jumaat malam sabtu hari tu Fantastic Beasts dekat GSC angkut bebudak dedua sekali aunty diorang. Nanti aku review dan buat spoiler lagi eh 🙊