Huda Luna Hussin: KitaMakan
Showing posts with label KitaMakan. Show all posts

Kita Makan : Indobowl Cafe @ Lake Fields Sungai Besi

Assalamualaikum semua!

Alright. Hari ni aku nak update cerita makan lunch kitorang 9hb December hari tu. Bab makan memang boleh serah dekat aku. HAHA. Kalau aku tak habiskan, husband aku akan tolong habiskan. Tapi so far memang dedua orang kuat makan. Kitorang pun suka food hunting cari tempat makan best dekat Kuala Lumpur dengan Selangor ni.

So, alkisahnya hari tu kitorang makan dekat INDOBOWL CAFE at Lake Fields Sungai Besi. First time tau yang Indomie ada restaurant/cafe khas untuk yang buat makanan dari Indomie.

Indobowl Menu

Konsep restaurant ni Indonesian Street Food yang based on Indomie. Teringat zaman belajar dulu or order dekat makan sure order Indomie Telur mata. Tapi yang special kat Indobowl Cafe ni, ada macam macam jenis menu yang ada dan diorang served dengan sambal hijau or sambal merah. Memang terbaik la pedas dia!

Kita Makan : Rimba dan Rusa by Wondermilk @ Kota Damansara

Assalammualaikum

Since Isnin hari tu ambil cuti, plan asalnya nak tengok movie. Nak dating macam zaman muda mudi remaja bujang dedulu kononnya.


Tapi sebab dah tak menyabar punya pasal, kitorang tengok jumaat malam sabtu hari tu Fantastic Beasts dekat GSC angkut bebudak dedua sekali aunty diorang. Nanti aku review dan buat spoiler lagi eh 🙊