Huda Luna Hussin

Malaysia - Singapore - Perth, Australia 2.

Dah sampai Singapore balik dari Aussie. Sekarang ni dekat Singapore Airport lagi. Naik Singapore Airlines. Kejap lagi flight balik KL pukul 835pagi. Doakan aku selamat sampai KL nanti keyh! Banyak nak story sebenarnya ni.

Malaysia - Singapore - Perth, Australia 1.

P.E.N.A.T

Itu je yang mampu aku cakap. Sekarang ni dekat Airport Singapore. Nak berlepas pergi Perth, Australia dah. Ok la. Bye-bye!

Dan penat travel akan datang lagi. Kali ni penat naik flight! Dah la perut berbunyi LAPAR NASIK! Adoiii! Dari tadi mesin pengimbas asyik berbunyi je bila aku lalu. Maybe sebab jam merah aku ni tak pun cincin ni ha. Doakan aku selamat pergi dan balik eh! Tataaaa.

Petang yang sejuk.

Huhu. Akhirnya aku terjebak jua dalam dunia blog. Actually aku tak berapa suka. Tapi entah macam ne. Rasa macam nak buat pulak blog nih. Huhu.