Huda Luna Hussin

Semua sebab Facebook.

MoshiMoshi.


Aku bukan senang nak approve orang dalam Facebook sebab aku takut. Bukan takut apa pun. Aku takut kepada orang gila yang niat nak jadi stalker. Aku paranoid. Lagi pun Facebook tu untuk orang yang aku kenal, blogger, kawan sekolah, twitterer, kawan universiti, kawan matrik dan yang mana yang patut-patut la. Facebook bukan tempat untuk tempat macam Myspace.

"Hai! Boleh berkenalan?"


Memang la niat add tu nak berkawan. Kalau nak berkawan tu, tegor-tegor la aku. Bukan lepas add diam. Dah tu aku tak kenal kau tu sape pun. Dah tu tetiba je anti aku benci aku tanpa sebab. Ape salah aku? Pastu jadi anonymous serang aku? Aku tak kacau orang pun. Aku hidup dalam life aku sendiri.

So biar lah aku nak buat apa pun dekat Facebook aku tu. Nak approve ke tak. Nak tulis apa dekat bio. Dah tu hak aku. Berapa banyak pending friend request jangan tanya aku. Aku tak akan cakap. Aku dah pesan dah, kalau add aku cakap kenal aku macam mana. Aku mesti je approve kalau reason dia possible. Aku bukan kejam sangat pun. Aku tak sombong pun kalau korang dah kenal aku.


Haihh. Aku tak paham kejadah Mamat/Minah ni bagi mesej dekat inbox aku. Alah sebenarnya kau nak add kan lepas tu tengok bio tu terus tak jadi add then bagi mesej tu kat aku kan. Ahhhh podah. Macam-macam la manusia. Ni satu sebab malas add stranger sebab dia tak kenal kita ni siapa then mula la buat andaian dia sendiri. Tak payah la add kalau setakat nak meramaikan kawan. Facebook bukan Myspace even Facebook dah hilang dah aura dia.


NotaKakiHudaSiLuna :aku tak famous pun. aku gadis biasa je. aku orang biasa. life biasa. tak ada yang special.

Berubah jadi baru.

MoshiMoshi!


Semalaman aku menghadap blog je. Tak banyak aku tukar. Okay la tu. Nanti repair lagi yang mana patut. Buruk aih! Header tu ai tak berkenan. Buat masa ni pakai tu la dulu. Tak rajin. Hmpp! Boleh gitau kat aku tak apa yang patut aku repair lagi? Errr mula-mula pakai turquoise. Tapi. Err. Tak leh terima hakikat belog bukan lagi pinky. Ohh please. *pengsan* Ok la kot warna macam ni.



layout lama dalam kenangan. sobs!

NotaKakiHudaSiLuna :mengantuk nak tido.

"His" name is Mika.

MoshiMoshi!

Nama dia Mika. Nama penuh Azmi Kassim.


Sorry Mika. Tak sengaja mekap macam ni. >.<




Aku dah beli 120 Manly Eyeshadow palette. Seronok menconteng muka buat kanvas kaler-kaler.




NotaKakiHudaSiLuna : bila busy jadi gila.