Huda Luna Hussin

Day Five : 10 wishes

MoshiMoshi!


i wish....

Aku ada wish. Banyak sangat. Tapi selalu terlupa. Tapi ada yang sentiasa ingat. Sentiasa wish harap tercapai. Heharap 10 wishes ni akan tercapai. Antara cepat atau lambat je.

1. Main ice scating dengan Ipin.
2. Travel around the world.
3. Study sampai PhD.
4. Kahwin at 24 years old.
5. Simpan duit dalam ASB.
6. Myvi 2011 by end this year.
7. jadi 45kg balik.
8. BIG bear.
9. terer main guitar dalam masa setahun.
10. Latest gadget.

Sebenarnya banyak lagi kot. Tapi dah mintak sepuluh je kan.





NotaKakiHudaSiLuna :
dah habis final exam! yay! sekarang focus thesis.

Day Four : 10 things you want to say to one person, #DearFutureHusband

MoshiMoshi!

//Tengah busy dengan Final Year Project sebenarnya ni. Stress weh!


Agak banyak sebenarnya nak cakap dekat awak. Tapi saya tak tahu nak cakap apa. Sebab dengan awak semua nya complete. Macam tak ada yang kurang. Mungkin orang akan kata; "Ala, baru-baru lagi memang la." Tapi saya yakin dengan awak. Sebab saya kenal awak.

Cuma saya mintak jangan pernah berhenti sayang saya. Jangan pernah kurang sayang saya. Bertambah-tambah tak apa. Jangan cuba untuk curang. Jangan cuba untuk kianati. Thank You sayang. Awak betul-betul buat hari hari saya begitu indah. Saya sayang awak budak sepet!

Saya jarang bercerita tentang awak dekat blog bukan sebab saya segan dengan awak atau apa, tapi saya tak nak dan tak suka orang cakap macam-macam tentang kita. Biar masa yang tentukan segalanya. Kita lebih tahu dari orang lain.

"The best thing about me is you."



Hamagadd! Adik aku cakap cousin aku baca blog aku, blog adik aku dengan blog #DearFutureHusband sampai khatam. OK malu sekarang. Sorok bawah katil. T_____T


NotaKakiHudaSiLuna :
saya kenal sayang saya. saya kenal 'Ariffin Hussin.

Day Three : 10 things I hate

MoshiMoshi!


#1 backstabber, talam dua muka : aku jumpa ramai. sangat.
#2 perampas : golongan yang tak kan pernah rasa dia salah
#3 no money : hujung sem time sengkek.
#4 pacat, lintah, lipan, lipas, ulat, cacing : boleh meremang segala bulu tengok binatang ni
#5 Exam, Test, Quiz : perkara paling tak suka sebab nak kena gigih study.
#6 alergik : tangan asyik gatal-gatal sampai benci dah rasa.
#7 boncet : makan banyak sikit je mesti boncet.
#8 smoker : busuk. membazir.
#9 waiting : aku tak suka mentunggu. tapi selalu buat orang mentunggu.
#10 fashionista wannabe : jangan wannabe sangat boleh?





NotaKakiHudaSiLuna :
classmate aku accident.