Huda Luna Hussin

10 things to do in Japan

Assalamualaikum.

September 2013,
Aku pernah ke Japan. Tapi short trip sangat. Serius tak best sebab tak banyak tempat boleh visit dengar terkejar masa lagi. Masa pergi ni tak bawak Qaireen sebab dia kecik lagi. Tapi ada makhluk penyibuk tukang sibuk ni kata dia kalau pergi memana tak kan tinggal anak dia. HAHAHAHA. Hello, aku tak bawak sebab pentingkan kesihatan dia yang masa tu baru 3bulan lebih. Immunity tak kuat lagi. Macam la next time tak boleh bawak. Betul tak?



Tips hilangkan kesan kotor dekat perabot putih

Assalamualaikum.

Meh sini nak bagi satu tips terbaca dalam group deco-deco dekat facebook baru ni. Almaklum la mesti ramai jenis suka perabot putih tapi tak mau beli sebab cepat kotor. Lepas tu tension sebab perabot dah banyak cap jari la hitam kesan kotor tangan la bla bla.

Perabot putih ni lawo. Bawak kesan luas pada kawasan sempit dan paling penting nampak minimalis. Nak menjaga perabot putih ni kena ada minor OCD sedikit. Tambah yang suka perabot ikea or english style memang la banyak putih nye.


Power Max Cosway - Wood and Leather Restorer (cleans, shines and protects)


Our Love Nest : Progress May 2015

Assalamualaikum.

Lama tak boleh masuk site since site tu super busy dengan construction jalan keluar masuk dan banyak sangat lori. Jalan belakang diorang dah block. Hewhew. 




Maka semalam redah la masuk lepas 530petang sebab lori tak kerja time Ahad tu. Boleh tahan jauh jalan masuk nak sampai ke rumah. *nangeh laa nanti nak hantar Qaireen ke taska*