Huda Luna Hussin

Tips pilih contractor dan basic renovation!

Assalamualaikum.

So akhirnya, kitorang teruskan pelan asal which is extend dapur, lepas habis ke-emo-an hal rumah. Nanti la cerita kenapa emo. Kita tulis benda best dulu baru benda tak best ok.

Masuk-masuk rumah terperanjat kitorang diorang dah start. huhu.
Dinding dekat dapur tu akan robohkan dan kedepan sikit


Actually nak extend dapur, extend bilik masterbed yang agak kecik tu (punca emo terbesar), alih toilet bawah dan besarkan toilet masterbed room jadi en suite (berangan kemain heh), tapi sebab bajet tak berapa banyak (sedar diri pun), kita back to reality, extend la dapur dulu. Kemudian je la extend yang lelain. Walaupun bakal penat lagi. Tak sukanyaaaa!


Our Love Nest : Progress December 2015

Assalamualaikum.

Yey! Finally dah dapat kunci our first house masa 10th December lepas!

Kunci yang ditunggu-tunggu


Alhamdulillah. Punya la konon busy dan tak ada mood, last post pasal progress rumah pun bulan July lepas - Progress July 2015.