Huda Luna Hussin

Solid Food - Tomato Paste for Baby

Tomato Paste for baby.
------------------------------------------
(Boleh masak tomyam, paprik, nasi tomato, sweet sour tomato etc)




Rainbow Baby - Yusuff Idraaki 11 months old

Assalamualaikum,

Lama mummy Qaireen dan Idraaki tak bersiaran. Leceh nak update blog guna laptop. Tak ada ke apps untuk blogging yang mudah? Hesh.

By the way, hari ni Yusuff Idraaki dah 11months old. Lagi sebulan nak 1 year old dah.

Mummy promise dalam sebulan ni akan update birth story balance hari tu.

I have no time. So sad.

Yusuff Idraaki

Rainbow Baby - Due Date (Part 1)

Assalamualaikum,

Lama sangat aku pending post ni. Tak cukup masa nak mengarang. Sebab setiap minit setiap saat tu terlalu berharga untuk aku sia-siakan. Aku pilih untuk spend masa aku dengan orang-orang yang aku sayang.

Pendekkan cerita, aku nak story pasal due date aku ni. Dan reason aku tak inform dekat FB or IG or Tweet pasal pregnancy aku. Cuma last-last nak beranak tu kantoi kat FB dan IG sebab Jabbe upload gambar maternity shoot. HAHAHA. 

Kat twitter aku ade countdown tapi dengan versi aku sendiri. Dah hujung sangat baru la aku start story dengan Ezan Idma. Sebab Ezan nervous nak kena Induce. Last-last kami beranak sama date. HEHEHE.