Thursday, December 18, 2008

Budak kecik yang comel!

Ada sorang budak kecik la dekat sini. ehem! comel sangat kan dia?





p/s : Tadi bukak folder lama terjumpa la pulak picture masa kecik kecik ni. =P

Thursday, September 25, 2008

The secret of 'bunga rose'

1 Rose
Exceptional love all concentrated on you.

2 Roses
Two of us deeply in love.

3 Roses
I love you.

6 Roses
I want to be yours.

9 Roses
Love each other eternally.

11 Roses
You are the one I love most in my life.

12 Roses
Satisfactory union and mutual affinity.

13 Roses
Secret admirer.

24 Roses
Remember fondly every moment(24 hours cannot forget you).

33 Roses
Saying “I love you” with PROFOUND LOVE.

36 Roses
Feeling romantic attachment because you come to me.

44 Roses
Constant unchangeable pledge.

50 Roses
This is “Regretless Love”.

56 Roses
My love.

66 Roses
Successful love affair.

99 Roses
Love with understanding makes love eternal.

100 Roses
Harmonious union in a century, remain a devoted couple ’till ripe-old age.

101 Roses
No other love but you.

108 Roses
Please marry me!

111 Roses
Eternal love.

123 Roses
Free love.

144 Roses
Loving you day and night eternally.

365 Roses
Thinking of you everyday, love you everyday.

999 Roses
Everlasting and eternal love.

1001 Roses
Faithful love, ’till forever

Monday, May 5, 2008

Malaysia - Singapore - Perth, Australia 2.

Dah sampai Singapore balik dari Aussie. Sekarang ni dekat Singapore Airport lagi. Naik Singapore Airlines. Kejap lagi flight balik KL pukul 835pagi. Doakan aku selamat sampai KL nanti keyh! Banyak nak story sebenarnya ni.

Thursday, May 1, 2008

Malaysia - Singapore - Perth, Australia 1.

P.E.N.A.T

Itu je yang mampu aku cakap. Sekarang ni dekat Airport Singapore. Nak berlepas pergi Perth, Australia dah. Ok la. Bye-bye!

Dan penat travel akan datang lagi. Kali ni penat naik flight! Dah la perut berbunyi LAPAR NASIK! Adoiii! Dari tadi mesin pengimbas asyik berbunyi je bila aku lalu. Maybe sebab jam merah aku ni tak pun cincin ni ha. Doakan aku selamat pergi dan balik eh! Tataaaa.

Wednesday, April 23, 2008

Petang yang sejuk.

Huhu. Akhirnya aku terjebak jua dalam dunia blog. Actually aku tak berapa suka. Tapi entah macam ne. Rasa macam nak buat pulak blog nih. Huhu.

Tuesday, April 1, 2008

About Me


  • Nama Huda Luna Hussin bukan nama sebenar
  • Dah berkahwin (sorry) haha
  • Dah ada anak sorang. Qaireen Nisrina binti 'Ariffin
  • Blog ni akan bertukar genre.