Huda Luna Hussin: Breastfeeding
Showing posts with label Breastfeeding. Show all posts

Breastfeeding : I thought breastfeeding is all about unicorn and rainbows.

Assalamualaikum

Sebelum beranak Qaireen dulu. Aku rasa breastfeeding ni senang. Sua je settle susu. I thought breastfeeding is all about unicorn and rainbows.

But, bukan semudah itu. Aku fail masa Qaireen.

breastfeeding


Sadly, breastfeeding is not an easy journey. Aku kecewa. Tapi aku tak putus asa.

Breastfeeding : Baby Koala Baby Bottle Label

Assalamualaikum

Sejak menjadi emak-emak ni, kita kalau boleh nak semua benda dapat buat dan settle secara cepat dan tangkas. Macam tu jugak la untuk labelling ni. Ya ampunn. Sungguh aku cakap, bila breastfeeding ni benda paling istiqomah yang wajib buat setiap hari adalah label timing susu.

Baby Koala Baby Bottle Label

Bagus zaman sekarang ni dah ada botol label jenis silikon yang diperbuat dari silikon gred makanan yang berkualiti tinggi. Tak payah sesusah lagi guna masking tape ke, tempah order banyak-banyak tampal dekat botol ke, tulis dekat sticker ke tak pun tulis direct dekat permukaan botol.