Huda Luna Hussin

Budak kecik yang comel!

Ada sorang budak kecik la dekat sini. ehem! comel sangat kan dia?





p/s : Tadi bukak folder lama terjumpa la pulak picture masa kecik kecik ni. =P

Malaysia - Singapore - Perth, Australia 2.

Dah sampai Singapore balik dari Aussie. Sekarang ni dekat Singapore Airport lagi. Naik Singapore Airlines. Kejap lagi flight balik KL pukul 835pagi. Doakan aku selamat sampai KL nanti keyh! Banyak nak story sebenarnya ni.

Malaysia - Singapore - Perth, Australia 1.

P.E.N.A.T

Itu je yang mampu aku cakap. Sekarang ni dekat Airport Singapore. Nak berlepas pergi Perth, Australia dah. Ok la. Bye-bye!

Dan penat travel akan datang lagi. Kali ni penat naik flight! Dah la perut berbunyi LAPAR NASIK! Adoiii! Dari tadi mesin pengimbas asyik berbunyi je bila aku lalu. Maybe sebab jam merah aku ni tak pun cincin ni ha. Doakan aku selamat pergi dan balik eh! Tataaaa.