Huda Luna Hussin

#WW Wordless Wednesday #12 : Simholic!



MoshiMoshi!



Pada hari Rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa-apa description untuk explain gambar tersebut, biar gambar itu yang menceritakan tanpa korang letak apa-apa penjelasan.




NotaKakiHudaSiLuna :
the sims social FB ni dah macam penyakit berjangkit. ramai gila main sekarang ni sampai tak larat nak melawat dah. aku main dari tak ada orang main sangat pun masa tu.

212.

MoshiMoshi!

Dah tujuh bulan dah kitorang hari ni. Selama 212 hari ni aku tak pernah sesekali menyesal dipertemukan dengan dia. Selama 212 hari ni dia sentiasa ada untuk aku. Selama 212 hari ni dia sentiasa buat perkara yang buat aku terharu. Dia memang jaga aku macam budak kecik. Dia tak macam orang lain.

Ada orang lain ke sanggup pakai kan kasut bila kau susah nak pakai kasut? Ada orang lain ke yang sanggup susah payah untuk kau setiap hari untuk ambil dan hantar pergi kerja. Ada orang lain ke yang sanggup turun office sekejap beli pil cit tek aun dan roti bila kau sakit perut sebab lapar. Ada orang lain ke yang sanggup buat surprise yang menterkejutkan yang tak dijangka? Ada ke orang lain yang sanggup datang dari jauh semata-mata nak beraya dengan kau dan kawan-kawan kau dari negeri lain? Aku tak pernah lagi jumpa orang lain yang macam dia. Terima kasih #DearFutureHusband!


Mr.pinky gemok


Dan sejak dengan dia jugak aku makin gemok.


NotaKakiHudaSiLuna :
kumpul duit nak kawen

Kembar

MoshiMoshi!




Phiuhhh! Kalau lahhh ada anak macam dua orang budak kecik ni, Jeremy dengan Justin Gracia memang gembira gila laaaa! Dah la comel! Pulak tu pandai menari. Eeeeee geram! Tengok la diorang menari lagu Bruno Mars Lazy Song ni. Eeeee rasa nak tampar tampar pun ada. Comel kot dedua ni haaa!






#DearFutureHusband ! Nanti nak anak macam diorang ni boleh? kbai! =P

NotaKakiHudaSiLuna :
tak ada gambar raya punn