Huda Luna Hussin

Resepi Ikan Bakar Portugis

Assalamualaikum

Aku tak tau berapa round aku dah buat Ikan bakar portugis ni. Sebab nye memang sedap gila! Resepi ikut macam kak Azlita Masam Manis tapi size bahan-bahan yang letak tu main effect jugak rasa dia. Tiap kali buat rasa berbeza tapi still sedap dan akan repeat buat. Dekat rumah ni pun ada lagi 1 ikan Siakap. Maybe esok lusa buat kot lagi haha. Masa try dengan ikan Bawal tak umphhh sangat. Dengan ikan Siakap baru rasa terbaik! Resepi mohon bukak blog kak Azlita. Malas bukak, mai ai tepek sini resepi. Resepi Ikan Bakar Portugis Azlita Masam Manis.


Bawal tak berapa umpph.


Our Love Nest : Progress January 2015

Assalamualaikum

Dah lama tahun baru, hari ni baru aku nak post. Pending post banyak dalam draft tapi tak rajin nak habiskan. Nak tulis tu rasa macam berat nak type. Semua sebab kepala otak pening pikir mana nak cari duit nanti nak reno rumah la apa la semua.

Alhamdulillah. Rumah dah nak siap dah. Memang tak sabar nak masuk cepat. Ahad lepas pergi melawat site. Rumah dah cat. Defect pun developer dah inspection. HAHAHA. Tak dapat la claim defect macam ni. Pandai diorang kan. Grrr.

Row depan sekali. Pagar dah pasang. 

Our Love Nest : Progress December 2014

Assalamualaikum.

Bulan November berkali nak jenguk site tapi tak boleh nak jenguk sebab asyik hujan tanah lecak. Nak naik dengan myvi memang tak laaa. Tenggelam myvi iols karang. HAHAHAHHA.

Ade la jiran-jiran yang ade kereta besar besar masuk site dan share gambar. Tapi feeling dia tak sama. Hahaha ambil gambar orang dan upload. Kita tak turun site. Tak sama feeling dia. *mengada*



Bahagia tengok rumah sebahagia tengok duit mengalir keluar bayar. KAH KAH KAH